Χωρίς τρεις η Ρόδος στο Παραδείσι

Άλλο ένα επίπονο απόγευμα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου πέρασαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η προπόνηση κύλησε χωρίς απρόοπτα, με τον Πάρη Ανδράλα και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου να εστιάζουν αυτονόητα στην κατανομή ρόλων και μέσα από αυτή,  στο «χτίσιμο» συνοχής και στην απόκτηση ρυθμού. 

Ο νέος «έλεγχος προόδου» της δουλειάς των τελευταίων ημερών θα παρουσιαστεί την Κυριακή στο Παραδείσι, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με τον Κλεάνθη που θα ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα. 

Ο τεχνικός των «ελαφιών» δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μάρκο Παβίσεβιτς, Λούκας Ολιβέιρα και Σερτζίνιο. Ο πρώτος αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο και περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που έκανε, ο δεύτερος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και ο τρίτος υπολογίζεται πως θα επανέλθει στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα.  

Απογευματινή θα είναι και η σημερινή προπόνηση (το ραντεβού έχει κλειστεί για τις 6 στο βοηθητικό), ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή. 

Τέλος, σε αιματολογικές εξετάσεις υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου. Το πρώτο γκρουπ ξεμπέρδεψε από προχθές και σήμερα ακολουθεί το δεύτερο