Οικογενειακό διπλό με μπόλικο «πονοκέφαλο» για τον Στάθη Φαρμακίδη

Οι προσπάθειες να βρεθεί αντίπαλος για ένα τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries δεν τελεσφόρησαν, συνεπώς ο Στάθης Φαρμακίδης δεν έχει άλλη επιλογή από το να αρκεστεί στη διοργάνωση, αύριο το απόγευμα, οικογενειακού διπλού, το οποίο πάντως δεν μπορεί να καλύψει απόλυτα τα ζητούμενα του Άρη. 

Όχι μόνο γιατί οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν να βιώσουν τις συνθήκες που θα προσομοίαζαν σ’ έναν επίσημο αγώνα, αλλά κι επειδή η λειψανδρία που έχουν να διαχειριστούν το τελευταίο διάστημα, εγείρει ερωτηματικά για το κατά πόσο το αυριανό δίτερμα θα μπορέσει να υποκαταστήσει, έστω και υποτυπωδώς, ένα φιλικό. 

Ο Σωτήρης Πατσιαούρας παραμένει εκτός δράσης με πρόβλημα στον προσαγωγό, ο χρόνος της αποθεραπείας του είναι άγνωστος και ο «πονοκέφαλος» για το Στάθη Φαρμακίδη κάτι παραπάνω από έντονος, δεδομένου πως η ομάδα του δεν διαθέτει άλλον καθαρόαιμο μπακ-χαφ για τη δεξιά πτέρυγα. Ως εκ τούτου, δεν θα είναι έκπληξη αν ο Άρης ξανανοίξει το κεφάλαιο των μεταγραφών, για να καλύψει τα νώτα του. 

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Αντώνης Μαυριός, ο οποίος πονάει στον αστράγαλο. Ο νεαρός αμυντικός μέσος εξετάστηκε από γιατρό και τα νέα μόνο ευχάριστα δεν ήταν, καθώς για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, θα πρέπει να περάσουν δύο έως τρεις μήνες.

Στις παραπάνω δύο απουσίες προστίθενται αυτές των Αξιώτη, Σκυλλαράκη και Γιαννιού, που θα ξεμπερδέψουν με το φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμά τους τον Οκτώβριο, όπως κι εκείνες των Μαγιόγλου (μικροπρόβλημα τραυματισμού), Παρδαλού (είναι στρατευμένος) και Γιακουμάκη, ο οποίος αναχώρησε για σπουδές.