Στις 19 Σεπτεμβρίου οι κληρώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων

Με εξαίρεση το τουρνουά μίνι, για το οποίο εκφράστηκαν και φέτος ορισμένες διαφωνίες από την πλευρά των σωματείων, οι προκηρύξεις των προσεχών πρωταθλημάτων είναι έτοιμες.

Τα σωματεία είναι ενήμερα για όλες τις παραμέτρους που αφορούν τόσο στο σύστημα διεξαγωγής τους όσο και στους οικονομικούς όρους και πλέον όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία για την κλήρωση των αγώνων.

Όπως ανακοίνωσε επισήμως η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Δωδεκανήσου, όλες οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 19 του μήνα στα γραφεία της διοργανώτριας και φυσικά καλούνται να παρευρεθούν οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων.

Η ΤΕ ΕΟΚ θα διεξάγει και φέτος πρωτάθλημα σε εννέα κατηγορίες: ανδρών, γυναικών, εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων και μίνι.

Πάνω από είκοσι σωματεία συνολικά θα κατεβάσουν ομάδα στα προσεχή πρωταθλήματα, μεταξύ των οποίων η πρωτοεμφανιζόμενη Γαλάζια Ακαδημία σε ανδρικό, εφηβικό, παιδικό και παμπαιδικό, αλλά και το Κολλέγιο Ρόδου που επιστρέφει δυναμικά στα μπασκετικά δρώμενα με την επωνυμία «Αθλητική Ακαδημία».

Εξάλλου, υπάρχουν οι δρομολογημένες συνεργασίες της Καλλιθέας με την Ελπίδα, του Ανταγόρα με το Φοίβο αλλά και η παραίτηση του Καλυμνιακού.

Η ανακοίνωση: «Η ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου ανακοινώνει ότι οι κληρώσεις όλων των νέων πρωταθλημάτων θα γίνουν την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής στο Βενετόκλειο.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 14.00’ και καλούνται να δώσουν το παρόν οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων».