Φοίβος: Σημαντικό φιλικό για συμπεράσματα κόντρα στον Διαγόρα

Στο Φοίβο υπάρχει μόνο ικανοποίηση, από τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία. Η ομάδα της Κρεμαστής προετοιμάζεται πυρετωδώς για το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας κι έχει να δώσει αύριο το απόγευμα, ένα ακόμα δυνατό τεστ στο οποίο θα μετρήσει τις δυνάμεις της εν όψει της της πρεμιέρας.  Θα αντιμετωπίσει  στις 17.15 στο γήπεδο της Κρεμαστής το Διαγόρα. 

Ο Σάββας Ορφανίδης θα έχει την ευκαιρία να δει για μια ακόμα φορά τους παίκτες του και τα τεστάρει την ετοιμότητα τους, όμως η ομάδα του είναι πιθανόν να μην αγωνισθεί κομπλέ για άλλημια φορά. 
Οι  Γιάννης Στεφανίδης και Τόλης Παϊζάνος γυμνάζονται κανονικά, αλλά ο κόουτς της ομάδας θα κρίνει την τελευταία στιγμή αν τελικά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, καθώς έχουν μείνει πίσω αγωνιστικά. 

Παράλληλα, εκτός της χθεσινής προπόνησης για να ξεκουραστεί, έμεινε και ο Ευτύχης Τζιβίλογλου ο οποίος αισθάνθηκε κόπωση από την συνεχή προσπάθεια. Θα δώσει όμως κανονικά το παρόν στο ματς του Σαββάτου.
Το ίδιο συμβαίνει και με τον Νίκο Ορφανίδη, ο οποίος αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις, δεν έπαιξε στην Ψίνθο, αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχίες.  

Εκτός ομάδας θα είναι φυσικά τόσο ο Πανταζόπουλος, ο οποίος έχει ένα μικρό πρόβλημα στον προσαγωγό, όσο κι ο Φτάκλας,  ο οποίος ταλαιπωρείται και πάλι από  ένα μικρό οίδημα.