Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου, με εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων στη Νότια Ρόδο

Επίσκεψη στη Νότια Ρόδο, πραγματοποίησε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, προκειμένου να συζητήσει και να εξετάσει διεξοδικά, θέματα που αντιμετωπίζουν ξεχωριστά οι τοπικές Κοινότητες της περιοχής.

Συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους: Καθαριότητας κο Μιχάλη Παλαιολόγο, Ανάπτυξης και Πρωτογενούς Τομέα κο Γιώργο Πόκκια και τον Πρόεδρο της Α΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου κο Γιάννη Κούρτη, είχε συνάντηση εργασίας στη Τοπική Κοινότητα Απολακκιάς, παρουσία των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων: Μεσαναγρού, κο Χαράλμπο Λάμπρου, Κατταβιάς, κο Νίκο Ζαννετάκη, Απολακκιάς, Στάθη Διαμαντή και Λαχανιάς, Βασίλης Μιχαήλ.

 

 

Τα θέματα που κυριάρχησαν μεταξύ άλλων αφορούσαν: Την ύδρευση-άδρευση, την αγροτική οδοποιία στην ευρύτερη περιοχή, όπως και τα αντισταθμιστικά έργα στην Κατταβιά, τα οποία είναι ενταγμένα στο πλαίσιο της κατασκευής του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ, στο Πρασονήσι.

Ακολούθως, ο δήμαρχος ζήτησε προτάσεις των προέδρων, για να τις εντάξει στο νέο τεχνικό πρόγραμμα του 2018, βάσει του επιχειρησιακού σχεδιασμού που έχει εκπονήσει ο δήμος Ρόδου.

Τέλος, ο κος Χατζηδιάκος πραγματοποίησε αυτοψίες, σε σημεία και περιοχές που αντιμετωπίζονται προβλήματα, προκειμένου να έχει ιδία αντίληψη των θεμάτων.