Ξεκίνησαν και  οι Αθλοπαιδιές της Κω

Ξεκίνησε την προετοιμασία της και η ομάδα των Αθλοπαιδιών της Κω στο βόλεϊ, η οποία θα αγωνισθεί και φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών, το οποίο έχει σαν ημερομηνία έναρξης την 4η Νοεμβρίου.

Ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου στο ρόστερ της ομάδας του μετράει δυο απώλειες σημαντικές σε σχέση με πέρυσι. Ο Χατζηνικολάου με τον Στυλιανού, πήραν μεταγραφή και θα αγωνίζονται φέτος σε μεγαλύτερη Κατηγορία και οι δυο με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιά. 

Τα κενά αυτά όπως έγινε γνωστό, αν δεν καλυφθούν με κάτι ξεχωριστό μεταγραφικά (οι ημερομηνίες παρήλθαν) στο ρόστερ, θα υπάρξει ενίσχυση εκ των έσω γεγονός που επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση. 

Παράλληλα οι άνθρωποι του συλλόγου που θα κάνουν και φέτος το παν για να μείνει στην Κατηγορία η ομάδα, έκαναν τις απαραίτητες συναντήσεις με τους υπευθύνους των γηπέδων, για να οριστικοποιήσουν το πρόγραμμα των προπονήσεων των τμημάτων βόλεϊ που διαθέτουν. 

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Αθλητικό Πολυκέντρο, αλλά και το Κλειστό Γυμναστήριο της Κω, σε ώρες που έχουν ορισθεί, ανάλογα φυσικά με τις ανάγκες των παιδιών αλλά και την χρήση των εγκαταστάσεων.
Οι άνδρες αλλά και οι έφηβοι θα γυμνάζονται βραδινές ώρες στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κω και το Πολυκέντρο, πλην μιας προπόνησης του Σαββάτου, που θα είναι μεσημεριανή.