Συνεχίστηκε η διαμάχη με το πρακτορείο

Συνεχίστηκε και χθες η δικαστική διαμάχη για τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας μεταξύ εταιρείας διανομής και πρακτορείου μεταφορών.

Πιο συγκεκριμένα, το πρακτορείο μεταφορών κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου αίτηση ανάκλησης της προσωρινής διαταγής που έχει εκδοθεί από το ίδιο δικαστήριο για την εταιρεία διανομής, και απερρίφθη.

Το δικαστήριο εμμένει στην προσωρινή διαταγή που εξέδωσε προχθές, σύμφωνα με την οποία θα συνεχιστεί κανονικά η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών έως την εκδίκαση της κύριας αίτησης της υπόθεσης στις 13 Νοεμβρίου και προσθέτει τον όρο της απαρέγκλιτης τήρησης της συνεργασίας των διαδίκων  όπως αυτή αποτυπώνεται στο συμφωνητικό που υπέγραψαν τον Μάρτιο του 2017.

 Η υπόθεση αφορά τη συνεργασία της εταιρείας με το πρακτορείο, η οποία έχει ανανεωθεί με σύμβαση που υπεγράφη, έως το τέλος Απριλίου 2018.

Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία έχει δώσει εγγυητική επιστολή ύψους 120.000 ευρώ, έχει εκδώσει επιταγές για παλαιότερο χρέος που είχε προς το πρακτορείο, το οποίο και ρύθμισε με τον τρόπο αυτό (οι επιταγές πληρώνονται κανονικά), το πρακτορείο προτίθεται να διακόψει τη συνεργασία τους.

Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο της εταιρείας, η οποία προσέφυγε στη δικαιοσύνη διά του δικηγόρου της κ. Φώτη Κωστόπουλου και ζητά να μην επιτραπεί κάτι τέτοιο.