Έτοιμος για τα νέα του καθήκοντα ο Σπύρος Καλαποδάκης

Ένας ακόμη νέος δικηγόρος έδωσε όρκο χθες ενώπιον των δικαστών του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου και είναι έτοιμος να ασκήσει και επίσημα πλέον τα καθήκοντά του!

Ο λόγος για τον Σπύρο Καλαποδάκη που πέτυχε και μάλιστα με πολύ καλή βαθμολογία στις προηγούμενες εξετάσεις για την άσκηση του επαγγέλματος του.

Ο Σπύρος Καλαποδάκης του Βασίλη Καλαποδάκη και της Ελευθερίας Φτακλάκη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Ρόδου. Πέρασε τα μαθητικά του χρόνια στο 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου (Καπνοβιομηχανία) από όπου αποφοίτησε με άριστα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος του μεταπτυχιακό τίτλου "Δίκαιο και Οικονομία" του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Στα πλαίσια των σπουδών του συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα και απέκτησε πρακτική εμπειρία εργαζόμενος σε εταιρία συμβούλων.

Μιλάει άπταιστα αγγλικά.  Διεκπεραίωσε την άσκησή του στο Δικηγορικό Γραφείο του Μιχαήλ Κόκκινου- Στυλιανού Κιουρτζή και συνεργατών. Στα πλαίσια του προγράμματος erasmus placement εργάστηκε στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα στην Επιτροπή Νησιωτικών και Παράκτιων Περιφερειών, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στις Ευρωπαικές πολιτικές και την Ευρωπαική νομοθεσία στους τομείς του μεταναστευτικού, της ενέργειας, των μεταφορών και της περιφερειακής ανάπτυξης.

Ελ. Π.