Φιλικό μονταρίσματος στην Κρεμαστή για το Διαγόρα

Έτοιμος για ακόμα ένα φιλικό είναι ο Διαγόρας. Θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 17.15 στο γήπεδο της Κρεμαστής τον πάντα δυνατό Φοίβο. Ο Ανδρέας Σταύρου θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων από τραυματισμούς, αλλά και άλλα τρέχοντα θέματα, που φυσικά αφορούν παίκτες και διοίκηση.  

Σε ό,τι αφορά το τελευταίο σκέλος, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες από το «στρατόπεδο» του «γηραιού», προέκυψε θέμα με τον Αντώνη Αθανασίου, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας για να συζητήσουν από κοινού τις βάσεις στις οποίες έχει τεθεί η συνεργασία τους.

Περισσότερες πληροφορίες, με μεγάλη την πιθανότητα να υπάρξει ακόμα και ανακοίνωση εφόσον κριθεί σκόπιμο, δεν έγιναν γνωστές. Απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Παναγιωτίδης, ο οποίος θα προφυλαχθεί, καθώς έχει ένα τράβηγμα.  Ένα μικρό πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Βασιλείου, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να προφυλαχθεί και αυτός στο σημερινό φιλικό.
Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Ανδρέα Σταύρου και των συνεργατών του για το σημερινό φιλικό στην Κρεμαστή.