Περισσότερη δουλειά στην τακτική για τον Ιάλυσο

Στον Ιάλυσο δεν έλαβαν υπ’ όψιν το αποτέλεσμα του φιλικού με τον Κλεάνθη, αλλά τα όσα έλαβαν χώρα αγωνιστικά στο χορτάρι.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, έμεινε ευχαριστημένος από την πρώτη μισή ώρα του αγώνα, στην οποία η ομάδα του επέβαλε τον ρυθμό της κι έβγαλε φάσεις που είχαν δουλευτεί πολύ στις προπονήσεις. 

Από κει κι ύστερα πάντως  έγιναν λάθη που δεν ήθελε ο κόουτς και οι συνεργάτες του κι αυτός είναι ο λόγος που είναι αποφασισμένος να δουλέψει ακόμα περισσότερο, πάνω στην τακτική.

Το φιλικό της Κυριακής είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να εφαρμόσουν σωστά οι παίκτες του αυτά που διδάσκονται στην προπόνηση, αλλά και να σταθεροποιήσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την καλή τους απόδοση στο παιχνίδι. 

Η παράταση της έναρξης του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον Αλέξανδρο Αλεξιάδη να δουλέψει ακόμα περισσότερο με τους ποδοσφαιριστές του και να είναι άρτια προετοιμασμένος ο Ιάλυσος  στο ξεκίνημα του… μαραθωνίου της Γ΄ Εθνικής, που μετατέθηκε για την 1η Οκτωβρίου. 

Αύριο ο Ιάλυσος θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Καλυθιών, σε ένα ακόμα τεστ προετοιμασίας στις 17.15, με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.