Με ελλείψεις κατά του Διαγόρα ο Φοίβος

Το πιο σπουδαίο φιλικό της περιόδου προετοιμασίας δίνει σήμερα το απόγευμα στις 17.00, στο γήπεδο της Κρεμαστής ο Φοίβος.

Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη έχοντας προετοιμασθεί πολύ καλά, θα αντιμετωπίσει το Διαγόρα και η τεχνική ηγεσία θέλει να δει  το απόγευμα, ακόμα περισσότερη βελτίωση στον τομέα της τακτικής αλλά και στην εικόνα την αγωνιστική που θα παρουσιάσει η ομάδα , απέναντι σε ένα αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας και με υψηλούς στόχους φέτος.

Στην προσπάθειά του τη σημερινή, ο Σάββας Ορφανίδης σημειώνει απουσίες στο καρνέ του, καθώς θα έχει ελλείψεις περισσότερο λόγω τραυματισμών και έχει αποφασίσει για το σκοπό αυτό να προφυλάξει παίκτες, προκειμένου να τους έχει σε καλή κατάσταση για την τελική ευθεία της προετοιμασίας και στο δρόμο προς  την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σίγουρα θα απουσιάσουν από το σημερινό φιλικό
-Ο Νίκος Ορφανίδης ο οποίος έχει ενόχληση στην γάμπα και δεν ακολουθεί τις τελευταίες μέρες τους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας
-Ο Ευτύχης Τζιβίλογλου ο οποίος έχει ενόχληση στο δικέφαλο
-Κι ο Γιώργος Φωτεινής που υπέστη διάστρεμμα .

Σε αυτούς προστίθενται οι νεαροί Πανταζόπουλος και Φτάκλας, οι οποίοι δεν γυμνάζονται με την ομάδα λόγω τραυματισμών.
Στον αντίποδα των προαναφερομένων είναι πολύ πιθανόν να δοθεί χρόνος συμμετοχής  στους Τόλη Παϊζάνο και Γιάννη Στεφανίδη.

Θα απουσιάσει από το σημερινό δυνατό φιλικό με   τον Διαγόρα ο Νίκος Ορφανίδης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Θα απουσιάσει από το σημερινό δυνατό φιλικό με τον Διαγόρα ο Νίκος Ορφανίδης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)