Γειτονικό φιλικό στην Παστίδα ανάμεσα σε Αστέρα και Ηρακλή Μ.

Ο Αστέρας εξακολουθεί να θέλει  την διεξαγωγή σημαντικών φιλικών παιχνιδιών, επιδιώκοντας το καλύτερο «δέσιμο» της ομάδας , προκειμένου να παρουσιαστεί με την καλύτερη δυνατή ανταγωνιστική εικόνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Έτοιμοι για το ματς με τον Ποσειδώνα στην Κάρπαθο θα είναι ο Αστέρας Π. (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Έτοιμοι για το ματς με τον Ποσειδώνα στην Κάρπαθο θα είναι ο Αστέρας Π. (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Οι “κυανόλευκοι” πιστεύεται πώς θα είναι έτοιμοι την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας Blue Star Ferries, που τους φέρνει με βάση το πρόγραμμα να παίζουν στην Κάρπαθο με τον Ποσειδώνα .

Σήμερα όμως στις 17.30, ο Αστέρας υποδέχεται σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή Μαριτσών,  με τον Κώστα Πάττα να έχει ελλείψεις στο ρόστερ του, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς δεν θα παρουσιάσει ένα αξιόμαχο και άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.  -Εκτός αγώνων αλλά και ομάδος για αρκετό χρονικό διάστημα, θα είναι ο νεαρός Πίσκαπας ο οποίος όπως ανακοινώθηκε, μπαίνει στις 26 Σεπτεμβρίου στο χειρουργείο, για να αποκαταστήσει χιαστούς και μηνίσκο.

-Απόντες επίσης θα είναι οι στρατευμένοι Χρήστος Αυγενικού και Ηλίας Σιδηρόπουλος  
-Αλλά και οι αδελφοί Σαββάκη για επαγγελματικούς λόγους.
Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Κώστα Πάττα για το σημερινό φιλικό με τον Ηρακλή Μ.

•    Με αφορμή τις προκηρύξεις των παιδικοεφηβικών τμημάτων, οι υπεύθυνοι του Αστέρα Παστίδας και του Ιάλυσου είχαν χθες συζήτηση για το ηλικιακό μέρος των ποδοσφαιριστών, αλλά και για το πώς μπορούν να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και στις δυο πλευρές.