Κάθε μέρα και πιο φιλόξενο το Βενετόκλειο

Oι εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού προχωρούν ξεχωριστά σε κάθε πλευρά του κλειστού γυμναστηρίου.

Τις προηγούμενες μέρες βάφτηκε και καθαρίστηκε ο χώρος εισόδου δίπλα στην εξέδρα των VIP και των κατόχων διαρκείας, όπου βρίσκονται και τα γραφεία των προπονητών του Κολοσσού.

Επίσης, συνεχίζεται η διαδικασία αντικατάστασης των καμμένων λαμπτήρων στην οροφή του Βενετοκλείου ενώ έπεται η στεγανοποίηση, με την τοποθέτηση μονωτικών υλικών.

 

 

 

Όσον αφορά στους διαδρόμους των αποδυτηρίων, θα ανανεωθεί το λευκό και το μπλε χρώμα στους τοίχους (τα χρώματα του Κολοσσού) ενώ εκκρεμεί προς το παρόν η εγκατάσταση κλιματισμού στο αποδυτήριο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Με την ευκαιρία του ταξιδιού των «θαλασσί» στη Θεσσαλονίκη για το τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης», θα μπορέσουν να γίνουν εργασίες με πιο εντατικούς ρυθμούς, τόσο εντός όσο κι εκτός του γηπέδου, όπως έχει γίνει ο προγραμματισμός.

Εξάλλου, την περασμένη Δευτέρα έληξε η προθεσμία για την κατάθεση αιτημάτων των σωματείων για χρήση του κλειστού γυμναστηρίου και η Επιτροπή Διοίκησης συνεδρίασε για να καταρτίσει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων.