«Τουρνουά με πολλά… μαθήματα»

Άλλη μια προσπάθεια σε διεθνές τουρνουά τένις, τελείωσε για την Κορίνα Ζαράρη, η οποία έλαβε μέρος στο Afrodite Cup U18 που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο.

Περνώντας τους προκριματικούς γύρους, έδωσε τα εξής παιχνίδια:
Kiriaki ZARARI (GRE) [4]     6-1 6-3     Izem CIVISILLI (CYP) και
Kiriaki ZARARI (GRE) [4]     6-2 6-0     Adi GAVISH (ISR)

 Η νεαρή Ροδίτισσα εξασφάλισε την πρόκριση στους 32 στο κυρίως ταμπλό και στη 16αδα του ταμπλό των διπλών του διεθνές τουρνουά, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην 16άδα, αφού αποκλείστηκε από την Ουκρανή Hinka Anna Laura (νούμερο 10 του ταμπλό) με 7-5, 6-0.

Στα διπλά, με συμπαίχτρια την Anthia Panagiotou (CYP), έφτασαν μέχρι την 8άδα, καθώς αποκλείστηκαν στον 2ο γύρο από τις πολύ δυνατές παίκτριες από την Γερμανία Meyer Auf Der Heide Luisa και Schech Ruxandra (νο2 του ταμπλό).

Όπως δήλωσε και η ίδια η Κορίνα Ζαράρη: Είμαι ευγνώμων που είχα για άλλη μια φορά την ευκαιρία να παίξω σε παγκόσμιο τουρνουά. Περίμενα να τα πάω καλύτερα,όμως η απόδοσή μου δεν ήταν τόσο καλή όσο ήθελα, ήταν όμως μία μεγάλη εμπειρία με πολλά μαθήματα. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για μία καλύτερη εμφάνιση στο επόμενο τουρνουά που θα συμμετέχω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς ΓΕΡΟΝΤΗΣ Ε. ΚΑΙ ΥΙΟΙ Ο.Ε., ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ GONDOLA για την υποστήριξή τους,καθώς με τη βοήθειά τους πραγματοποιήθηκε το ταξίδι μου στην Κύπρο. Τέλος θέλω για ακόμη μια φορά να πω ένα ευχαριστώ, στον φυσικοθεραπευή μου ΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΗ, για την καταπληκτική του δουλειά που κάνει θεραπεύοντας κάθε τραυματισμό μου, αναλαμβάνοντας επίσης και την ενδυνάμωσή μου.