Υπόκλιση σε δύο σπουδαίους από τους παλαίμαχους

Σε μία όμορφη και άκρως συγκινητική εκδήλωση, την οποία διοργάνωσαν στα γραφεία τους το απόγευμα της Παρασκευής, οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές Ρόδου και Διαγόρα, τίμησαν τη μνήμη δύο σπουδαίων προσωπικοτήτων του Ροδίτικου ποδοσφαίρου, των αείμνηστων Ανδρέα Παπαδόπουλου και Κοσμά Σφυρίου, απονέμοντας πλακέτες στα παιδιά και στα εγγόνια τους.
 
 Επιπλέον, οι παλαίμαχοι βράβευσαν, για την προσφορά του στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, τον β’ αντιπρόεδρο της ΕΠΣΔ, Θεοδόση Στεφανάκη.

 Τη γιορτή μνήμης ακολούθησε συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ., μετά την ολοκλήρωση της οποίας ανακοινώθηκαν τα εξής:
1. Στις 24 Σεπτεμβρίου η ομάδα των Βετεράνων Ρόδου-Διαγόρα θα βρίσκεται στην Κάρπαθο, όπου θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τους εκεί παλαίμαχους.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Απερίου, ενώ η ροδίτικη αποστολή θα επιστρέψει ακτοπλοϊκώς στις 25 του μήνα

2. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Στέφανο Κυριαζή, για τη δωρεάν χορήγηση ενός air condition, που τα γραφεία το είχαν απόλυτη ανάγκη

3. Επίσης, ευχαριστεί τα παιδιά του παλιού ποδοσφαιριστή του Διαγόρα, Ανδρέα Σβύνου, για τα δύο άλμπουμ γεμάτα παλιές φωτογραφίες, όπως και για τη δωρεάν εγκατάσταση του air condition στα γραφεία

4. Τέλος, ευχαριστεί το φίλο και συμπατριώτη από την Αυστραλία, Στέργο Παπαστέργου, για το ενδιαφέρον που δείχνει για το Σύνδεσμο, όπως και για τη βοήθειά του.