Ευκαιρία για  νέο τσεκάρισμα δυνάμεων στον Ιάλυσο

Ακόμα ένα τεστ προετοιμασίας θα δώσει σήμερα στο «Οικονομίδειο» η ομάδα του Ιάλυσου, εν όψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Θα υποδεχθεί στις 17.15 τον Απόλλωνα Καλυθιών, μετρώντας για άλλη μια φορά τις δυνάμεις του.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης δουλεύει τις τελευταίες μέρες με τους ποδοσφαιριστές του πάνω σε θέματα τακτικής, που θα εφαρμόζει στα παιχνίδια της η ομάδα του και μαζί με τους συνεργάτες του, θέλει να τους δει να τα εφαρμόζουν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια ομάδα, που είναι ενισχυμένη για το πρωτάθλημα της κι έχει υψηλές βλέψεις.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει να δει κανείς και το ροτέισον που θα κάνει η τεχνική ηγεσία, θέλοντας να μετρήσει την αγωνιστικότητα κάποιων παικτών. Αγωνιστικά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα κι όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, που ανάλογα με αυτό που θέλει να δει, θα δώσει και τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής.

Σε ότι αφορά τον Ιάλυσο τώρα
• Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ζήτηση των διαρκείας από τους φίλους της ομάδας, που βλέπουν από μέρα σε μέρα τον Ιάλυσο να δημιουργεί και να βάζει τις βάσεις για μεγάλα πράγματα φέτος

• Επίσης αξίζει να σημειωθεί, πώς ασχολούνται σοβαρά οι προπονητές των παιδικοεφηβικών ομάδων με τη δημιουργία μιας ομάδας δυνατής και στις δυο κατηγορίες, σε συνεργασία πάντα με τον Αστέρα Παστίδας.