Χωρίς Φυλακούρη  το τελευταίο τεστ  του Απόλλωνα  Καλυθιών

Σημάδια, τα οποία θα τονώσουν την αισιοδοξία του ενόψει της πρώτης σέντρας της νέας χρονιάς, περιμένει να λάβει από τους ποδοσφαιριστές του ο Χρυσόστομος Χάσταλης, στο σημερινό φιλικό του Οικονομίδειου με τον Ιάλυσο.

 Ο τεχνικός των νεοφώτιστων θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς το Μιχάλη Φυλακούρη, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις και έχει ανάγκη από ανάσες, ενώ εκτός παραμένουν οι Κάλτσης, Καντιμοίρης και Ταντίκης, οι οποίοι έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και ένταξή τους στις προπονήσεις υπολογίζεται για τον Οκτώβριο.

Αντίθετα, τα καλά νέα ήρθαν από το Νίκο Τσίτα. Ο ακραίος αμυντικός του Απόλλωνα ρύθμισε τα ωράριά του και από προχθές συμμετέχει στην προετοιμασία.

Τέλος, σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να εξασφαλίσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα το δελτίο του νεοαποκτηθέντα Φώτη Χατζηβαλσάμη και να τον έχουν διαθέσιμο στο εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με το Διγενή, έχουν επιδοθεί οι παράγοντες του Απόλλωνα Καλυθιών.

Ο έμπειρος επιθετικός κατάγεται από την Αυστραλία και οι Καλυθενοί περιμένουν την αποστολή της μπλε κάρτας του από την εκεί Ομοσπονδία στην ΕΠΟ.