Η αφετηρία του εορτασμού των 70 χρόνων!

Η φετινή αγωνιστική περίοδος είναι χρονιά ορόσημο για τον Ιάλυσο ο οποίος συμπληρώνει 70 χρόνια από την ίδρυσή του! Εβδομήντα χρόνια γεμάτα επιτυχίες και διακρίσεις τόσο σε τοπικό όσο και πανελλαδικό επίπεδο.

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης θα τιμήσει αυτά τα εβδομήντα χρόνια με μία σειρά εκδηλώσεων οι οποίες θα πραγματοποιούνται ανά τακτά διαστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η αρχή θα γίνει το επόμενο  Σαββατοκύριακο (16-17 Σεπτεμβρίου) με τη διεξαγωγή του αναπτυξιακού τουρνουά «Ιαλύσιον Μπάσκετ Θέασις» που αφορά σε παιδιά γεννηθέντα το 2005 και νεότερα, δηλαδή κατηγοριών μίνι, σούπερ μίνι και προ μίνι.

Κι επειδή ακριβώς είναι εκδήλωση που εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του συλλόγου για το 2018, οι υπεύθυνοι του τμήματος απηύθυναν πρόσκληση όχι μόνο σε σωματεία της Ρόδου, που λειτουργούν αντίστοιχα τμήματα, αλλά και σε συλλόγους από άλλα νησιά της Δωδεκανήσου.

Μέχρι στιγμής, ο Κολοσσός και ο Διαγόρας έχουν επίσημα αποδεχθεί την πρόσκληση ωστόσο οι συμμετοχές αναμένεται ν’ αυξηθούν εντός της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι οι εγγραφές στις ακαδημίες του Ιάλυσου, που αριθμούν εκατοντάδες παιδιών τόσο αγόρια όσο και κορίτσια, προχωρούν με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς και συνεχίζονται στο κλειστό γυμναστήριο των Τριαντών, κάθε Παρασκευή (18.00’-20.00’), Σάββατο και Κυριακή (10.00’-14.00’).