Ολοκληρώνονται σήμερα οι “Μαγικές Βραδιές Μουσικής στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου”

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου 2017 ολοκληρώνει τις εκδηλώσεις του για την επέτειο των δέκα χρόνων από την ίδρυσή του με μια μοναδική συναυλία στο  Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου-Των Ιπποτών, στην ιστορική Μεσαιωνική Πόλη , η οποία έχει χαρακτηρισθεί από την Unesco μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς 

Μετά από έναν εγχορδικό μαραθώνειο  ανατρεπτικών συναυλιών και παραστάσεων σε Ελλάδα (Μέγαρο, Ηρώδειο, κ.α) και εξωτερικό (Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία) οι String Demons έρχονται με μουσική ορμή για πρώτη φορά στο Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου.... οπότε.... καθίστε αναπαυτικά,  δέστε τις μουσικές ζώνες σας και να είστε σίγουροι ότι έρχονται σε εσάς για να σας πάνε ένα μουσικό ταξίδι  με πολλές επεισοδιακές εκπλήξεις στον Stringdemoνικό τους Κόσμο ! 


Το βιολοντσέλο του Κωνσταντίνου, το βιολί της Λυδίας, η ματιά τους πάνω στις συνθέσεις των Iron Maiden, των Queen, του Vivaldi, του Βαμβακάρη και πολλών άλλων, εκεί που η Lady Gaga θα συναντηθεί με τα Λαϊκοδημοτικά, οι Abba με τα Ποντιακά, ο ηλεκτρισμός σε αντίθεση με την κλασική παιδεία των δύο αδελφών, οι επιρροές από Χριστιανικούς και Βυζαντινούς ύμνους, οι μουσικές εκπλήξεις και οι συνεχώς καινούργιες διασκευές-συνθέσεις που ετοιμάζουν μαγεύουν κάθε ακροατή και η ατμόσφαιρα γίνεται τουλάχιστον διονυσιακή όταν τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα έγχορδα.

O Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη, το «δαιμονικό» ντουέτο εγχόρδων είναι δύο νέοι μουσικοί που με απίστευτο συγχρονισμό μεταξύ τους, με φαντασία στις διασκευές και μείξεις ετερόκλητων τραγουδιών και βέβαια με δικές τους συνθέσεις που χαρακτηρίζονται από την διακριτή τους ταυτότητα και το προσωπικό τους στίγμα, θα μας ταξιδέψουν από το ροκ μέχρι την κλασική και την παραδοσιακή μουσική με ευρηματικότητα και έντονη επικοινωνία.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου γιορτάζει φέτος την επέτειο για τα δέκα χρόνια από την ίδρυσή του και είναι αφιερωμένο στην 70η επέτειο της επανένωσης των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα.


Το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου 2017,  οργανώνεται από τον πολιτιστικό οργανισμό “Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου”,  υπό  την Καλλιτεχνική και Γεν.   Δ/νση της   Συμβούλου  Διαχείρισης   Πολιτισμού  κ. Πηνελόπης Σερδάρη και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού -Αθλητισμού Δήμου Ρόδου,  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, της  Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Ουνέσκο και του ΕΟΤ

Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2017
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος ελεύθερη
Καλλιτεχνική & Γεν. Διεύθυνση
Πηνελόπη Σερδάρη

Πληροφορίες
www.facebook.com/rhodesinternationalfestival
www.rhodes.com.gr/festival
Χορηγοί φιλοξενίας: Rodos Palace, Mitsis Grand Hotel  
Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδα Ροδιακή, Rhodes on line, Λυχνάρι FM , Εφημερίδα Δημοκρατική 
Χορηγοί: “Yachting Club Cafe”, “Μεσαιωνικό Ρόδο”