Σημαντική συνάντηση για το Run Greece

Σημαντική συνάντηση για το Run Greece

Σημαντική συνάντηση για το Run Greece

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 92 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες στο νησί μας σχετικά με τον αγώνα δρόμου της 1ης Οκτωβρίου

Στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη για το Run Greece της Ρόδου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Οκτωβρίου.

Σ’ αυτήν παρέστησαν εκ μέρους του κεντρικού ΣΕΓΑΣ ο Αθανάσιος Ράπτης, Πρόεδρος της επιτροπής αγώνων και Α’ Ειδικός γραμματέας, ο Μάρκος Καλούδης, Τεχνικός Ανάπτυξης- υπεύθυνος για την περιοχή Αιγαίου και Κρήτης και ο πρόεδρος της ΕΑΣ Δωδεκανήσου Βασίλειος Ζήκας.

Το «παρών» έδωσε και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣ Δωδεκανήσου και γενικός συντονιστής του RUN GREECE Ρόδος 2017, Μιχάλης Παύλους, όπως επίσης ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ Δωδεκανήσου, Σάββας Διακονικόλας με την υπεύθυνη εθελοντών για το RUN Greece, Θαρρενή Ζαννετίδη.

Τέλος, στη συνάντηση συμμετείχαν η σχολική σύμβουλος φυσικής αγωγής και μέλος της οργανωτικής επιτροπής Αδαμαντία Φατσέα, και ο υπεύθυνος υποδομών Παναγιώτης Σταυριάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν θέματα σχετικά με τη διοργάνωση του Run Greece καθώς και αυτά της εγκατάστασης και απεγκατάστασης της υποδομής του αγώνα.

Ακόμα περισσότερο, συζητήθηκε η συμβολή των εθελοντικών ομάδων στην όλη οργάνωση του Run Greece που θεωρείται κομβική για την επιτυχία. Σε ό,τι αφορά τον παιδικό αγώνα των 1000μ., τη διαχείριση του οποίου θα χειριστεί η Αδαμαντία Φατσέα, έγινε εκτενέστερη ανάλυση των όσων τον αφορούν, προκειμένου να υπάρξει συντονισμένη διαχείριση σε σχέση με τα άλλα δυο δρομικά αγωνίσματα.

Χθες το βράδυ επρόκειτο πραγματοποιηθεί επίσημη συνάντηση των υπολοίπων εμπλεκόμενων φορέων στο ξενοδοχείο Plaza (αίθουσα Θάλεια)-(Οργανωμένες εθελοντικές ομάδες-τροχαία).
Τέλος, σήμερα στις 12.00, στο ξενοδοχείο Plaza (αίθουσα Θάλεια) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου με την παρουσία μελών της οργανωτικής επιτροπής και του προαναφερόμενου κλιμακίου του κεντρικού ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή