«Κλήρωσε» στη Β’ κατηγορία, με δεσμεύσεις για τα γήπεδα

Με ευχές για μία καλή, δημιουργική και ήσυχη αγωνιστική χρονιά διενεργήθηκε χθες το απόγευμα, στα γραφεία της ΕΠΣΔ, η κλήρωση για τον καταρτισμό του προγράμματος του νέου πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. 

 Στο πλαίσιο του χαιρετισμού του προς τους εκπροσώπους των σωματείων, ο πρόεδρος της Ένωσης, Παναγιώτης Διακοφώτης, μετέφερε τη δέσμευση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, για την τοποθέτηση, μέσα στο 2018, συνθετικού τάπητα στα γήπεδα Λαέρμων, Δαματριάς και Απολακκιάς (θα πάρουν σειρά μετά τα γήπεδα Αφάντου και Έμπωνα), καθώς και για την εγκατάσταση συστήματος ηλεκτροφωτισμού σε επτά με οκτώ γήπεδα της Ρόδου που μέχρι σήμερα τον στερούνται.  

Επιπλέον, τόνισε πως η ΕΠΟ επεξεργάζεται πλάνο οικονομικής ενίσχυσης των σωματείων, επιβεβαίωσε τη διοργάνωση κεντρικής λαχειαγοράς με έπαθλο αυτοκίνητο μάρκας Nissan Micra (θα αρχίσει να «τρέχει» την επόμενη εβδομάδα), ενώ ενημέρωσε για την πρόθεση της ΕΠΣΔ να μεριμνήσει και φέτος, σε συνεργασία με το ΣΔΠΔ, για κάποιες δωρεάν διαιτησίες. 

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος, Χρυσόστομος Ψέλλας, ανέπτυξε τις κύριες αλλαγές στους κανονισμούς, ενώ πριν από την έναρξη της κλήρωσης, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κώστας Νίκας, ο οποίος βρίσκεται στη Ρόδο λόγω των σπουδών της κόρης του. 

Το νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο 21- 22 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Απρίλη 2018.