Επιβλητικός και εύστοχος ο Ιάλυσος

Σε καλή κατάσταση για 30 περίπου λεπτά έδειξε και πάλι ο Ιάλυσος. Οι «ερυθροκίτρινοι» στο φιλικό του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Καλυθιών, μπήκαν από την αρχή αποφασισμένοι να φανερώσουν την εικόνα που πρέπει αγωνιστικά και να ικανοποιήσουν την τεχνική ηγεσία αλλά και τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Ήταν ουσιαστικά άκρως επιθετικοί και ακολούθησαν στην αρχή τις εντολές του Αλέξανδρου Αλεξιάδη, προηγούμενοι στο 12΄ με 3-0 και κλείνοντας το ημίχρονο στο 5-0, έχοντας καλή απόδοση μόνο στην αρχή και ρίχνοντας προοδευτικά τον ρυθμό τους, παρά την καλή κυκλοφορία της μπάλας και τη σωστή ανάπτυξη τους.  

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 60΄, με το σκορ να έχει φτάσει στο 6-0 και να τελειώνει εκεί  με το λιποθυμικό επεισόδιο εξαιτίας του άγχους του Χρυσόστομου Χάσταλη, ο οποίος αφού συνήλθε, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Σε ότι αφορά τον Ιάλυσο συνεχίζει ακάθεκτος την προετοιμασία του σε εντατικούς ρυθμούς και θα το πράττει μέχρι λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της 1ης Οκτωβρίου.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και δουλεύει πολύ με τους παίκτες του σε όλες τις προπονήσεις, ρίχνοντας το βάρος στην τακτική τον τελευταίο καιρό.

«Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Η πορεία πρωταθλητισμού που θέλουμε να κάνει δεν χρειάζεται κανένα εφησυχασμό» τόνισε ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης που έμεινε ικανοποιημένος και πάλι μόνο από ένα ημίωρο στο ξεκίνημα.

Η τεχνική ηγεσία της ομάδας, ελπίζει να δει αυτά που θέλει στο επόμενο φιλικό με το Διαγόρα που θα γίνει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο «Οικονομίδειο».