Χ. Κόκκινος: Οι εργαζόμενοι στο Θεραπευτήριο Λέρου με τις διαρκείς προσπάθειές τους καλύπτουν τα κενά που δημιουργεί η αδράνεια της κεντρικής εξουσίας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της Ένωσης Υπαλλήλων Κρατικού Θεραπευτηρίου - Κέντρο Υγείας Λέρου, παρέστη στις 4.9.2017 σε εκδήλωσή τους.

Οι εργαζόμενοι, αποδεικνύοντας την ευαισθησία τους και καλύπτοντας τα κενά που δημιουργούνται λόγω της αδράνειας του  κεντρικού κράτους, προσέφεραν δια του προέδρου τους κ. Τσαχουριανίδη Τάσου στη διοίκηση του θεραπευτηρίου έναν απινιδωτή (ιατρικό μηχάνημα που βοηθά καρδιοπαθείς). Συγχρόνως, σε σεμνή τελετή τίμησαν τους διατελέσαντες προέδρους του Σωματείου και πραγματοποίησαν εκδήλωση για τους ασθενείς του θεραπευτηρίου.

 

 

Στην ομιλία του ο κ. Χ. Κόκκινος εξήρε την πρωτοβουλία των εργαζομένων και ζήτησε να γίνουν πράξεις οι δεσμεύσεις και εξαγγελίες των κυβερνώντων για αναπτυξιακές δράσεις στο νησί της Λέρου και ουσιαστικές παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας. Τέλος συνεχάρη τους εργαζόμενους στον τομέα της δημόσιας υγείας που προσφέρουν καθημερινά κάτω από δύσκολες συνθήκες.

 

 

Κατά την παραμονή του στη Λέρο ο κ. Χ. Κόκκινος, συνοδευόμενος από το δήμαρχο του νησιού κ. Μιχάλη Κόλια και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου και από τα στελέχη της Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν. κ. Γιώργο Μαθιόπουλο και Κουρουβακάλη Δημήτρη, είχαν συνάντηση εργασίας με τα μέλη της διοίκησης του Κρατικού Θεραπευτηρίου, με βασικό θέμα συζήτησης τη μεταστέγαση του Ε.Κ.Α.Β. και την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας στο νησί.

Τέλος ο κ. Χ. Κόκκινος παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Άρτεμις» της Λέρου και είχε συνάντηση εργασίας στο δημαρχείο του νησιού με το δήμαρχο κ. Κόλια για αναπτυξιακές δράσεις που προετοιμάζονται και απαιτείται να υλοποιηθούν στο νησί.