Ροδήλιος: «Πιστεύουμε σ’ αυτά τα παιδιά»

Με δύο αθλητές του στην κατηγορία Παίδων συμμετείχε ο Ροδήλιος το περασμένο Σάββατο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Όμνιουμ στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο.

Οι πτώσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και οι μηχανικές βλάβες στάθηκαν όμως εμπόδια ώστε ο Σταμάτης Σαββάκης και ο Νίκος Δράκος να πετύχουν πλασαρίσματα ψηλά σ’ ένα σύνθετο αγώνισμα όπως αυτό. 

Έτσι, ο Σταμάτης Σαββάκης πήρε την 11η θέση ενώ ο Νίκος Δράκος είχε αποκλεισμό με συνέπεια να μην μπορέσει να συμπεριληφθεί στην κατάταξη της διοργάνωσης. Ο Ροδήλιος με ανακοίνωσή του δηλώνει πίστη στις ικανότητες των δύο αθλητών, θεωρώντας πως στο άμεσο μέλλον θα έχουν τις διακρίσεις που τους αξίζουν βάσει της σημαντικής δουλειάς τους.

Η ανακοίνωση: 
«Η φαινομενικά μέτρια απόδοση των παίδων αθλητών, Σταμάτη Σαββάκη και Νίκου Δράκου με συμμετοχή σε πτώσεις και μηχανική βλάβη στα ποδήλατα, δεν βοήθησε ώστε οι να κριθούν για την απόδοσή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας Όμνιουμ 2017, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, στο ΟΑΚΑ.

Εμείς πιστεύουμε πολύ σ’ αυτά τα παιδιά, καθώς αποτελούν το μέλλον της Ροδίτικης ποδηλασίας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι, με σκληρή δουλειά από τους ίδιους και τους προπονητές, τα επόμενα χρόνια θα μπορέσουν να διακριθούν σε Πανελλαδικό επίπεδο. Ο Ροδήλιος αγκαλιάζει όλους τους ποδηλάτες και με συλλογική-συστηματική δουλειά, οι επιτυχίες είναι δεδομένες, καθώς αυτή η φουρνιά μπορεί να καταφέρει πάρα πολλά.

Μεγάλη απώλεια για τον σύλλογο μας στην κατηγορία Ανδρών ο περσινός Πανελληνιονίκης Κυριάκος Παπασταματάκης, που ως γνωστό έσπασε την κλείδα σε προπόνηση αρχές Αυγούστου και ουσιαστικά έχασε την υπόλοιπη ποδηλατική χρονιά».