Το Lindos Princess στην κορυφή των προτιμήσεων τον Σεπτέμβριο

To τετράστερο Lindos Princess στη Ρόδο ήταν το ξενοδοχείο που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο όγκο online αναζητήσεων από τουρίστες και τουριστικά γραφεία της Γερμανίας το τελευταίο δεκαπενθήμερο (21 Αυγούστου- 10 Σεπτεμβρίου 2017), όπως αποτυπώνεται στην κατάταξη του FVW Hotelometer.

Στην κατάταξη με τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία ακολουθούν το πεντάστερο Pilot Beach Resort στη Γεωργιούπολη, το οποίο το αμέσως προηγούμενο 15νθήμερο ήταν πρώτο, και το Mitsis Rinela Beach.
Δείτε αναλυτικά τα δημοφιλέστερα ελληνικά ξενοδοχεία στη Γερμανία κατά το εν λόγω 15θήμερο (στην τελευταία στήλη η μέση τιμή δωματίου κατ'άτομο).

** Το FVW Hotelometer διαμορφώνεται κάθε 15θήμερο από το Fvw, τον μεγαλύτερο εκδοτικό οργανισμό της Γερμανίας στον τουρισμό, με βάση τις ερωτήσεις για κρατήσεις των πελατών και όχι με πραγματικές κρατήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος κρατήσεων TravelTainment, που χρησιμοποιείται από Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και online μηχανές κρατήσεων.

Τα δεδομένα, που παρέχονται, χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες (συνολικά: οικογένειες, ζευγάρια, μοναχικοί και αστέρια).     Το FVW Hotelometer παρακολουθεί τα δημοφιλή ξενοδοχεία σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, που προτιμούν οι Γερμανοί τουρίστες. Η μέση τιμή ανά άτομο αντιπροσωπεύει το μέσο όρο όλων των αναζητήσεων για κράτηση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ατόμων για κάθε κράτηση και τη διάρκεια της διαμονής τους.

Πηγή: tornosnews.gr