Αρκετοί σπεύδουν να υπαχθούν στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Με ικανοποιητικό ρυθμό προσέρχονται στο Δήμο της Ρόδου συμπολίτες μας που επιθυμούν να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση των εκατό δόσεων για τις οφειλές τους προς αυτόν, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Σάββα Διακοσταματίου.

Όπως δήλωσε, χθες, ο ίδιος, ο κόσμος προσέρχεται ωστόσο θέλησε να καταστήσει σαφές ότι το δικαίωμα να υπαχθεί κάποιος στη ρύθμιση, έχει καταληκτική ημερομηνία τις 2 Νοεμβρίου γι’ αυτό καλό θα είναι οι πολίτες  να μην το αφήσουν για τις τελευταίες ημέρες αλλά να προσέλθουν τώρα που υπάρχει περιθώριο.
Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος έκανε γνωστό ότι ο Δήμος κάνει έναν αγώνα δρόμου ώστε να βεβαιώσουν και μέσα στο 2017 και να δώσουν έτσι τη δυνατότητα σε όσους έχουν οφειλές και το τρέχον έτος να κάνουν και αυτοί ρύθμιση. Ο νόμος λέει ότι ρυθμίζονται αυτά που είναι βεβαιωμένα και αυτά που θα βεβαιωθούν εντός δύο μηνών από την ψήφισή του.

Έτσι, ο Δήμος κάνει αγώνα δρόμου για να βεβαιώσει και μέσα στο έτος 2017 ώστε να δώσει σε περισσότερους συμπολίτες μας το δικαίωμα να προσέλθουν για να υπαχθούν στη ρύθμιση.
Προς το παρόν, είπε ο κ. Διακοσταματίου, ο ρυθμός είναι ικανοποιητικός, οι πολίτες έρχονται, υποβάλουν ερωτήματα ωστόσο πιστεύει ότι είναι μία καλή ρύθμιση και τους καλεί να έρθουν να την κάνουν ώστε να ωφεληθούν και οι ίδιοι αλλά και ο Δήμος. Διότι, αν περάσει το χρονικό περιθώριο που δίνεται και δεν έχουν κάνει ρύθμιση, τότε όπως είπε, θα βρεθούν και οι δύο σε πολύ δύσκολη θέση.