Απομένουν οι λεπτομέρειες για Παντέλη στον Διαγόρα

Το θέμα της τεχνικής ηγεσίας είναι εκείνο που «καίει» περισσότερο το Διαγόρα αυτή τη στιγμή.

Ο «γηραιός» χρειάζεται όσο το δυνατόν γρηγορότερα στον πάγκο του τον διάδοχο του Ανδρέα Σταύρου, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το ενδιαφέρον όπως όλα δείχνουν, έχει επικεντρωθεί στο Νίκο Παντέλη με τον οποίο επίκειται συνάντηση της Διοίκησης, για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες ανάληψης από μέρους του της τεχνικής ηγεσίας.

Για την περίπτωση αυτή και μέχρι να γίνει η συνάντηση της Διοίκησης με τον 57χρονο προπονητή, δεν μπορεί να μιλήσει κανείς με βεβαιότητα.   

Πάντως δεν αποκλειόταν, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο νέος τεχνικός να ερχόταν στη Ρόδο πιθανότατα και την Παρασκευή και να έβλεπε την ομάδα αγωνιζόμενη στο φιλικό με τον Ιάλυσο την Κυριακή.

Ο Παντέλης έχει πλούσια εμπειρία από τα γήπεδα της Β’ και της Γ’ Εθνικής και αναμένεται να βοηθήσει το Διαγόρα να πετύχει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να πρωταγωνιστήσει.

Οι προπονήσεις πάντως των παικτών της ομάδας, συνεχίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καθοριστεί από την αρχή, υπό τις οδηγίες του Νίκου Μαντικού. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 14.30 στο γήπεδο Κοσκινού 

Απαραίτητη μεταγραφική ενίσχυση

Η λύση της συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές στην παρούσα φάση σαφέστατα και ξαναρίχνει τους ανθρώπους του Διαγόρα σε μεταγραφικές κινήσεις.

Ένα από τα ονόματα των παικτών που ακούγονται προς απόκτηση είναι και του Στάθη Προβατίδη.

 Ο 34χρονος αμυντικός έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του Διαγόρα, τις σαιζόν 2010-11 και 2014-15, ενώ την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Ιωνικό.