Δύο απουσίες κι ένα ερωτηματικό για τον Κλεόβουλο

Κόντρα στην Κατταβιά, το ερχόμενο Σάββατο στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, ξεκινάει για τον Κλεόβουλο η περιπέτεια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Οι Λίνδιοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο Πέμπτη και ο προπονητής τους, Δημήτρης Δογιάμας, ελπίζει να μην προστεθούν επιπλέον προβλήματα στα τρία που αντιμετωπίζει ενόψει πρεμιέρας.

 Οι Στέφανος Ευαγγελίδης και Παναγιώτης Νικηταράς βρίσκονται σε φάση αποθεραπείας (ο πρώτος πονάει στη μέση και ο δεύτερος στο δικέφαλο) και δεν υπολογίζονται για το ματς με τους νεοφώτιστους, ενώ αμφίβολο είναι αν θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα ο Αλέκος Κακλαμάνος.

Ο πολύπειρος επιθετικός δεν είναι εκατό τοις εκατό έτοιμος, ωστόσο λογικά, θα βρίσκεται στην αποστολή, για ριχτεί στη «μάχη» εφόσον το απαιτήσουν οι συνθήκες του αγώνα.

 Στον αντίποδα, ο Δήμος Παπαοικονόμου ξεπέρασε πλήρως τον πρόσφατο τραυματισμό του και στηρίξει την προσπάθεια του Κλεόβουλου στο πρώτο επίσημο ραντεβού της νέας σεζόν.