Γλέντι μετά… μεταγραφών από τη Δήμητρα

Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού στη Δαματριά θα χτυπάει, μέχρι την Παρασκευή, η «καρδιά» της Δήμητρας.

Όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, έτσι και φέτος, οι νεοφώτιστοι στη Β’ κατηγορία γιορτάζουν και καλούν όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να επισκεφθούν το στέκι τους και να διασκεδάσουν στην παρέα τους, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές «επενδυμένες» με ζωντανή μουσική.

 Μέχρι στιγμής, οι φίλαθλοι της περιοχής δείχνουν να στηρίζουν την προσπάθεια της διοίκησης του Σταύρου Πηδιάκη, η οποία συνεχίζει να ανταποδίδει με μεταγραφές.

 Τη Δήμητρα πρόσθεσε στο δυναμικό της τον ακραίο μέσο Νίκο Χουρίδη (από την Αδελφοσύνη), τον αμυντικό μέσο Κώστα Γαλάνη (αγωνιζόταν στον Α.Ο. Συκεών), καθώς και τον αριστερό μπακ Νίκο Φιακάκη (αποκτήθηκε από τον Αστέρα Παστίδας).

 Η προετοιμασία των νεοφώτιστων βρίσκεται σε εξέλιξη, στο πλαίσιό της έδωσαν ήδη το πρώτο φιλικό παιχνίδι τους με τον Ακουσίλαο (το κέρδισαν με 1-0), ενώ το ερχόμενο Σάββατο στις 5 το απόγευμα τους περιμένει το δεύτερο, κόντρα στον Άγιο Ισίδωρο στο γήπεδο της Παστίδας.