Το μελετάει για ενίσχυση ο ΑΣΤΙΡ

Στην τελική ευθεία για την  έναρξη της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας του ΑΣΤΙΡ, που θα συμμετάσχει  στη  Β Εθνική της Ε.Π.Ο., βρίσκονται προπονητικό τιμ και  διοίκηση.

Η διοίκηση μάλιστα, μετά από τις εισηγήσεις των προπονητών του τμήματος προχώρησε στις απαραίτητες ανανεώσεις, της συνεργασίας, με το σύνολο των ποδοσφαιριστριών, οι οποίες και συνέβαλαν με επιτυχία, στην εκπλήρωση των στόχων, κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο .

Παράλληλα στο τελικό στάδιο, μετά από τις απαραίτητες συζητήσεις, βρίσκεται, η ανακοίνωση της απόκτησης δυο έμπειρων παικτριών,  οι οποίες αγωνίζονταν με επιτυχία σε ομάδες εκτός Ρόδου.

Τέλος, στην προετοιμασία θα συμμετέχουν και αρκετές νεαρές παίκτριες, οι οποίες έχουν εντοπιστεί, από το νησί της Ρόδου, και αν καταφέρουν να πείσουν για τις ικανότητες θα συμπεριληφθούν στο ρόστερ, της πρώτης ομάδας.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα συνεχίσουν με αυτή των κορασίδων για την οποία ήδη υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από κορίτσια, που θέλουν να γνωρίσουν το γυναικείο ποδόσφαιρο και να διακριθούν σε αυτό.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων υπό τις οδηγίες του Ευθύμιου Ράδου και της Δήμητρας Λόγγου, ενώ χρέη γυμνάστριας θα εκτελεί η Μαρία Ιακωβίδου.