Μαθήματα… αξιοπρέπειας από τη «Θύρα 6»

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στο Διαγόρα, ο Σύνδεσμος φιλάθλων της «Θύρας 6» εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο ΣΦ Διαγόρας Θύρα 6 εύχεται σε όλα τα τμήματα του ΓΣ Διαγόρα υγεία και καλή αθλητική χρονιά. Επί της ευκαιρίας θα θέλαμε να πάρουμε θέση, σχετικά με αυτά που συνέβησαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα τον τελευταίο καιρό.

  1. Για εμάς  ο Τσαμπίκος Πεταυράκης θεωρείται η σημαία μας στην ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου μας, έως και σήμερα που συντάσσεται η ανακοίνωση (12-9-2017) διότι ήταν παρών στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα. Όπως παρών ήταν και ο Πέτρος Ρουντζιέρης. Ήταν πιστός στρατιώτης και τιμούσε τη φανέλα της ομάδας.
     
  2. Ανδρέα Σταύρου, σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην ομάδα μας πέρυσι και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια, όπως έγραψες και στον λογαριασμό σου στο facebook, μιας και το θεώρησες τον σωστότερο τρόπο να ανακοινώσεις την αποχώρηση σου (ΤΟ ΗΘΟΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΧΆΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ).
     
  3. Όσο για εσάς τους Διαγοράκλες του facebook που βγάλατε όλη τη χολή σας για την ομάδα… έχει ο καιρός γυρίσματα χουβαρδάδες.

Υ.Γ.Την ημέρα της μισθοδοσίας και τον προκαταβολών γνωρίζετε όλοι την πόρτα που θα απευθυνθείτε για να πληρωθείτε και δίνετε πάντα το παρών. Κατά την αποχώρηση σας από την ομάδα όμως, ορισμένοι δεν πήγατε να χτυπήσετε καμιά πόρτα, αλλά επιλέξατε το facebook και τα ΜΜΕ. Αν αυτό είναι δείγμα αξιοπρέπειας και αγάπης προς την ομάδα ας το κρίνει ο κόσμος

Υ.Γ. 2 Πάνω απ’ όλα Διαγόρας

Συνδ. Φιλάθλων Διαγόρα Θύρα 6»

Σε ότι αφορά μέρος της ανακοίνωσης που αναφέρεται στην οικονομική συναλλαγή του κ. Σταύρου με το σύλλογο, η «Ροδιακή» δεν προχωρά στη δημοσίευση του καθώς όπως  έγινε γνωστό ο τέως τεχνικός της ομάδας το θεώρησε μηνύσιμο και συκοφαντικό και επιφυλάχθηκε να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα του.

Πέρα από αυτό, όπως τονίσθηκε από νομικούς κύκλους, το θέμα έχει διευθετηθεί και δεν συντρέχει πλέον καμιά διαφορά. Αυτός είναι ο λόγος που παραλείπεται της ανακοίνωσης.