«Σπριντ» για Παπαδημήτρη στα Μαριτσά

Την απόκτηση του Μανώλη Παπαδημήτρη είναι έτοιμος να ανακοινώσει και επισήμως ο Ηρακλής Μαριτσών. Οι παράγοντες του σωματείου πήραν χθες τα χέρια τους την ελευθέρα του πολύπειρου πρώην αμυντικού του Διαγόρα και σήμερα θα την καταθέσουν στην ΕΠΣΔ, με την προσδοκία η ΕΠΟ να προλάβει να εκδώσει το δελτίο του και ο Μιχάλης Πολιάς να τον έχει στη διάθεσή του στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με το Διαγόρα Βατίου, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

  Οι «ροπαλοφόροι» έχουν κάθε λόγο να επείγονται ενόψει πρεμιέρας, δεδομένου πως έχουν στα «πιτς» τους τραυματίες Σταύρο Γιαννακόπουλο και Νίκο Μπάρτζο και ως εκ τούτου, οι επιλογές τους στην άμυνα είναι περιορισμένες. 

Τελευταία προπόνηση και δείπνο 
Σήμερα το απόγευμα θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, για το παιχνίδι του Βατίου, οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μαριτσών. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, οι αθλητές, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τα μέλη της διοίκησης θα συγκεντρωθούν σε εστιατόριο της περιοχής, όπου θα δειπνήσουν, για να υποδεχθούν τη νέα χρονιά ως μία μεγάλη και αγαπημένη παρέα.

Ευχές στο Σαββιδάκη
Στη μετακίνηση του Ανδρέα Σαββιδάκη στη Δόξα Ψίνθου, ως δανεικού για ένα χρόνο, συναίνεσε η διοίκηση του Ηρακλή. Οι παράγοντές της εύχονται στο νεαρό τερματοφύλακα κάθε επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα.