Έκλεισε Καραλή ο Ιάλυσος

Στην ανακοίνωση μιας ακόμα μεταγραφής, είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Ιάλυσος.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμος να ντυθεί στα ερυθροκίτρινα ο Γιάννης Καραλής, ο οποίος έχει πέρασμα στην ποδοσφαιρική του πορεία, από τον Ατρόμητο Αθηνών, την Κέρκυρα, την ΑΕΚ, τα Χανιά, τη Λαμία  την Καλλιθέα και πρόσφατα τον Ιωνικό. 

Ο Καραλής είναι 28 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση . Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, ο παίκτης συζήτησε με τη διοίκηση του Μιχάλη Χατζηνικήτα την περίπτωση ένταξης του στο ρόστερ του Ιάλυσου κι έχει ήδη συμφωνήσει σε αυτά που του προτάθηκαν.

Δεν απομένει δηλαδή  παρά ο ερχομός του στη Ρόδο και η ανακοίνωση της συμφωνίας και επίσημα από τον Ιάλυσο. 

Είναι παίκτης με πολλές εμπειρίες και παραστάσεις  και αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον Ιάλυσο στην προσπάθεια της κατάκτησης του τίτλου. 

Αλεξιάδης: «Δεν υπάρχουν περιθώρια σκέψης…» 
Δεν υπήρξαν ιδιαίτερα σχόλια στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου για την τοποθέτηση του, όπως και των υπολοίπων ομάδων του νησιού, στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Κι ο λόγος είναι πώς ο στόχος της ομάδας αφ ενός δεν αλλάζει και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Όμιλο.

Αφ ετέρου πάντως, εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, είναι πώς υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας τη φετινή περίοδο και σαφέστατα, όποιοι κι αν είναι οι αντίπαλοι ο στόχος για τη νίκη είναι το πρώτο μέλημα. 

Αναφερόμενος στον καταρτισμό των Ομίλων και την τοποθέτηση του Ιάλυσου ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης μιλώντας χθες το μεσημέρι τόνισε: 

«Ο στόχος μας είναι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όποιοι κι αν είναι οι αντίπαλοι. Σκοπός μας είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να διεκδικούμε τη νίκη, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς.

Είναι μια διαδικασία που δεν μας αφήνει περιθώρια να έχουμε επιλογές. Θα παίξουμε με όλους κι όλοι μαζί μας. Δεν μας αφήνει αυτό το γεγονός να σκεφτούμε, αν η κλήρωση είναι καλή η κακή. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας και θα δουλεύουμε πάντα στην κατεύθυνση, πώς πρέπει να κερδίζουμε μέσα κι έξω από την έδρα μας όλα τα ματς» .