Μοναδικός απών ο Μασάδο στον ΑΕΡΑ

Η προετοιμασία στα Αφάντου για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας Blue Star Ferries, συνεχίζεται. Ο Βαγγέλης Χοσάδας έχει εντείνει τους ρυθμούς στις προπονήσεις κι ασχολείται αυτή τη βδομάδα, στο να διορθώσει λεπτομέρειες στο παιχνίδι της ομάδας του, που έχει εντοπίσει από τα φιλικά παιχνίδια.

Έχει σε μεγάλο ποσοστό κατασταλάξει με ποιους θα ξεκινήσει το φετινό… μαραθώνιο, στον οποίο ο ΑΕΡΑ θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να είναι από τις ανταγωνιστικές ομάδες.

Στον αγωνιστικό τομέα, αντιμετωπίζει μόνο το πρόβλημα του Βάντερ Μασάδο, ο οποίος δεν έχει ακόμα συνέλθει από τον τραυματισμό του και δεν έχει μπει στους ρυθμούς της ομάδας.

Είναι μια πολύτιμη μονάδα για τον ΑΕΡΑ και σαφέστατα αν τελικά απουσιάσει, θα είναι πλήγμα για τους «ερυθρόλευκους».

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες  είναι στη διάθεση του Βαγγέλη Χοσάδα, που θα ολοκληρώσει την προετοιμασία μαζί τους για το μάτς της πρεμιέρας αύριο Παρασκευή. Χθες οι «ερυθρόλευκοι» πήραν ρεπό από τον προπονητή τους.

Η ΑΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Με αφορμή το δείπνο που παρατέθηκε στην ομάδα του ΑΕΡΑ, η διοίκηση του εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:

 «Το Δ. Σ. της Α.Ε.Ρ.Α, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά το ξενοδοχείο "LEVANTE" και την ιδιοκτήτρια κ. Μαρία Παναγή για το όμορφο δείπνο που παρέθεσαν στην ομάδα μας».