Επίσκεψη του Δ.Σ. του συλλόγου Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα» στο κρουαζιερόπλοιο Νεφέλη

Προχθές το Δ.Σ. του φιλανθρωπικού και πολιτιστικού συλλόγου Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα» επισκέφθηκε το κρουαζιερόπλοιο Νεφέλη, του ταξιδιωτικού οργανισμού ΣΕΛΕΣΤΙΑΛ-Κρουαζιέρες.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να έχουν μια προσωπική άποψη για το κρυαζιερόπλοιο για να μπορούν να πληροφορούν σωστά και υπεύθυνα τον κόσμο που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην 8ήμερη κρουαζιέρα Αιγαίου μαζί μας.

Τα μέλη του Δ.Σ. έμειναν ικανοποιημένα από τους χώρους του κρουαζιεροπλοίου Νεφέλη, την πολυτέλεια, τις ανέσεις, τις ωραίες καμπίνες, τα εστιατόρια-μπαρ, το καζίνο, τις πισίνες, το γυμναστήριο- τα λουτρά, και κυρίως από το ευγενέστατο προσωπικό.

Ανεπιφύλακτα θα μπορούμε να πληροφορούμε για την καλή ποιότητα της κρουαζιέρας τους ενδιαφερόμενους για την κρουαζιέρα Αιγαίου, που έχει επίβαση αποβίβαση τη Ρόδο και επισκέψεις σε Τσεσμέ-Αθήνα (Λαύριο)- Ναύπλιο-Σαντορίνη- Μύκονο, Σμύρνη- Χανιά-Ρόδο με τιμή 500 ευρώ -πλήρης διατροφή- πρωί-μεσημέρι βράδυ, ποτά αναψυκτικά, λιμενικά έξοδα, υπηρεσία δωματίων, δύο εκδρομές Σμύρνη και Τσεσμέ δωρεάν.

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα του πρακτορείου πάμε κρουαζιέρα.
Αναχώρηση 11 Οκτωβρίου επιστροφή 18 Οκτωβρίου.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241026647 και 6989455525