Έρχεται το 5ο Φεστιβάλ γεύσης και παράδοσης στους Πεύκους

Το 5ο φεστιβάλ παράδοσης και γεύσης έρχεται και φέτος στους Πεύκους, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα. Εκεί, οι τοπικές γεύσεις και η ελληνική παράδοση έχουν τον πρώτο λόγο.

Για τον λόγο αυτό, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Mypefkos» καλεί όλους τους φίλους της γεύσης και της παράδοσης στη Ρόδο, να δώσουν το «παρών» στο Φεστιβάλ που διοργανώνει στους Πεύκους για μια ακόμη χρονιά.

Θα λάβουν μέρος ιδιώτες επιχειρηματίες από διάφορα χωριά της Ρόδου εκθέτοντας παραδοσιακά τοπικά προϊόντα και εδέσματα όπως επίσης τοπικά χορευτικά συγκροτήματα από Ρόδο, Πάτρα, Αριδαία, Χανιά και Πτολεμαϊδα για την ανάδειξη των εθίμων και του Πολιτισμού µας. Πιο συγκεκριμένα, στο φεστιβάλ θα πάρουν μέρος το χορευτικό τμήμα Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαρεφείου Αριδαίας "Κώστας Γαρέφης", ο Σύλλογος Κίσσαμος Χανίων, η Χορευτική ομάδα Μανώλη Ζερβού και η Λέσχη Εύξεινος Φιλωτα Πτολεμαϊδας.

Σε σχετική ανακοίνωση του το My Pefkos αναφέρει μεταξύ άλλων:
"Πιστεύουμε ότι το φεστιβάλ αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή µας διότι αυξάνει σημαντικά τη ζήτηση προς τον προορισμό µας, τα δε οικονομικά οφέλη είναι τεράστια και µας βοηθούν να συνεχίσουμε τα έργα µας για τη βελτίωση και ανάδειξη του τόπου µας όπως επίσης και τη στήριξη της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να παρευρεθείτε μαζί µε τους άλλους επίτιμους καλεσμένους των τοπικών αρχών µας σε ένα ξεχωριστό φεστιβάλ γεμάτο «Γεύσεις», «Παραδόσεις» και «Πολιτισμό»".
Για όσους θέλουν να παραβρεθούν στο Φεστιβάλ, θα υπάρχει λεωφορείο που θα αναχωρήσει απο το Σαν Φρανσίσκο την Κυριακή για τους Πεύκους”.

Φεστιβάλ γεύσης και παράδοσης
εκκλησία Αγίου Νεκταρίου, Πεύκοι
Είσοδος 5 ευρώ, τα παιδιά δωρεάν