Προτίμησε τον Εθνικό αντί για τον Ιάλυσο ο Καραλής

Συμβαίνουν και αυτά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και κύρια στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Ποδοσφαιριστής να δίνει «λόγο» με Διοίκηση, να αναμένεται η άφιξη του στη Ρόδο για τις λεπτομέρειες (υπογραφές και ανακοινώσεις), αλλά εκείνος να γυρνάει την πλάτη στο τέλος και να προτιμάει να ενταχθεί σε σύλλογο του Πειραιά, που είναι μάλιστα και ανταγωνιστής των Ροδίτικων ομάδων στον 6ο Ομιλο της Γ΄ Εθνικής, στον οποίο παίρνουν μέρος  φέτος, οι τρεις ομάδες του νησιού μας.

Ο λόγος για τον Γιάννη Καραλή, ο οποίος ενώ συμφώνησε με τον Ιάλυσο πήρε ο ίδιος την απόφαση, να κλείσει τελικά στον Εθνικό Πειραιά. Χθες το μεσημέρι οι άνθρωποι της Διοίκησης του Ιάλυσου, του  ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην περαιτέρω ποδοσφαιρική πορεία.

Η ερυθροκίτρινη  ομάδα σε ότι αφορά το ρόστερ της, συνεχίζει ως έχει, αν δεν βρεθεί τελικά κάτι πιο ποιοτικό και καλύτερο από τον Καραλή.

Η Διοίκηση του Ιάλυσου πνέει μένεα  κατά του παίκτη, ενώ κύκλοι εξ Αθηνών αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο, στην αλλαγή της απόφασης,  να έπαιξε το ρόλο της και η νέα του ομάδα.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ
Στο μεταξύ ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι συνεργάτες του, συνεχίζουν σε εντατικούς ρυθμούς τις προπονήσεις της ομάδας στο «Οικονομίδειο». Το βάρος πέφτει στην τακτική που θέλουν να εφαρμόζουν οι παίκτες στους αγώνες που θα δίνουν στο πρωτάθλημα.

Ο κόουτς του Ιάλυσου θα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να εφαρμοστούν όλα στο φιλικό της Κυριακής (17.30) με αντίπαλο τον Διαγόρα, που θα γίνει στο «Οικονομίδειο».

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα, δεν αλλάζει κάτι και οι παίκτες του Ιάλυσου θα γυμναστούν σήμερα αλλά και αύριο σε εντατικούς ρυθμούς.