Βελτιωμένος και σε καλό δρόμο ο Αστέρας Μασσάρων

Ικανοποιημένος έμεινε ο Σάββας Σταυρίδης από τα όσα του έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στη χθεσινή φιλική νίκη του Αστέρα Μασσάρων κόντρα στο νεανικό Απόλλωνα με 5-1, στο γήπεδο των Απολλώνων.
Συγκρίνοντας την παρουσία της ομάδας του με αυτή στο προηγούμενο φιλικό με την Κύπρο, ο Σάββας Σταυρίδης κατέγραψε βελτίωση στην ανασταλτική λειτουργία της, μεγαλύτερη συνοχή και καλύτερο ρυθμό. Όσο για τον Απόλλωνα, για ένα μισάωρο ήταν αρκετά ανταγωνιστικός, σε κάθε περίπτωση όμως θα χρειαστεί να περάσει από διαδικασία ωρίμανσης.

 Τα γκολ των νικητών σημείωσαν ο Λευτέρης Πλαγγέντης (24’, 63’), ο Γιώργος Πλαγγέντης (29’, 51’) και ο Ντούτσε Αλιάι (31’), ενώ για λογαριασμό των γηπεδούχων σκόραρε ο Δάσσιος (42’).

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Απολλώνων  Σεντονάς Σ., Διακοδημητρίου, Πλάτσης, Καραμανώλης, Διακοβασιλείου Γ., Δάσσιος, Σεντονάς Φ., Κοντάκος, Αλεξίου, Διακοβασιλείου Σ., Πετρίδης. Έπαιξαν και οι: Καλαμαράς, Σταμουλής, Ζουρούδης, Πεπές και Πασιρής.
Αστέρας Μασσάρων Φαρμακαλής, Κλημαντής, Πέθακας, Κιλασίν, Πονιάς, Χατζημανώλης Α., Χατζηνικόλας, Κοτσίκος, Πλαγγέντης Ε., Αλιάι, Πλαγγέντης Γ.  Έπαιξαν και οι: Χρυσαφίνης, Κορνεάνου, Κώστας και Μαρίνοβ.