Πλήρης από Δευτέρα  η Ρόδος

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να επανέλθει η Ρόδος σε κατάσταση πληρότητας. Οι τραυματίες Μάρκο Παβίσεβιτς, Σερτζίνιο και Μουσταφά Μπανγκούρα αισθάνονται πολύ καλύτερα, άρχισαν να τρέχουν και το ρεπό της Κυριακής θα τους βοηθήσει προκειμένου να επανέλθουν πλήρως σε ομαδικούς ρυθμούς δουλειάς.

Το ίδιο ελπίζει ο προπονητής Πάρης Ανδράλας να συμβεί και με τον Μανώλη Ευγενικό. Ο 28χρονος επιθετικός υπέστη, κατά τη διάρκεια της προχθεσινής προπόνησης, τράβηγμα στον προσαγωγό, χθες ξεκουράστηκε και σήμερα το πρωί θα τον εξετάσει γιατρός, με την προσδοκία το πρόβλημα να μην είναι σοβαρότερο απ’ όσο είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Τα «ελάφια» θα συγκεντρωθούν για άλλη μία προπόνηση σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό, ενώ αύριο Σάββατο θα μεταφερθούν στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου, προκειμένου να παίξουν οικογενειακό δίτερμα. 

Με αυτό θα υποκαταστήσουν το φιλικό για το οποίο έψαχναν και δεν βρήκαν, λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών της τρέχουσας περιόδου. Ελπίζουν, πάντως, πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα καταφέρουν να κλείσουν αγώνα με δυνατό αντίπαλο, που θα τα βοηθήσει να αποκτήσουν μία αξιόπιστη εικόνα για το βαθμό της ετοιμότητάς τους λίγες μέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι παράγοντες του συλλόγου βρίσκονται σε επικοινωνία με ομάδα της Αθήνας και από μέρα σε μέρα περιμένουν την απάντησή της.