Σύλλογος Προπονητών Δωδεκανήσου: «Καλή σεζόν με προσοχή...»

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Σύλλογος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου εξέδωσε ευχετήρια ανακοίνωση αλλά εφιστά παράλληλα μέσω αυτής την προσοχή στους τεχνικούς να μην πέφτουν στην… παγίδα όλων όσων τις περισσότερες φόρες δημιουργούν τα έκτροπα στα γήπεδα:

«Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-2018 το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, η Ε.Ε. και τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, εύχονται καλή ποδοσφαιρική χρονιά στις ομάδες, στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στους παράγοντες και στους φιλάθλους της Δωδεκανήσου χωρίς τραυματισμούς και εντάσεις στα γήπεδα. 

Ιδιαίτερα, εφιστούμε την προσοχή  στους συνάδελφους  προπονητές οι οποίοι πρέπει να λειτουργούν αποτρεπτικά σε κάθε είδους ενέργειες που προέρχονται από εκείνους, οι οποίοι δεν αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο και απλά πρωτοστατούν και συνηγορούν στη δημιουργία έντασης και επεισοδίων. Τα παιχνίδια πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν μέσα σε πραγματικά αθλητικά πλαίσια με σύνθημα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».