Φαβορί μεν, υποψιασμένος δε ο Κλεάνθης

Μήνυμα πως είναι ικανός να στηρίξει τους υψηλούς στόχους του, θέλει να στείλει ο Κλεάνθης με το «καλημέρα» του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

 Οι Παραδεισιώτες υποδέχονται στις 4:15 το απόγευμα τη Δόξα Ψίνθου, γνωρίζουν πως ξεκινούν από τη θέση του φαβορί, ταυτόχρονα όμως θυμούνται πόσοι και πόσοι θεωρητικά ισχυροί την έχουν «πατήσει» σε αγώνες πρεμιέρας.

  Ο Γιώργος Σάββενας περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να μπουν στο γήπεδο απόλυτα συγκεντρωμένοι και προκειμένου να αποφύγει κάθε πιθανότητα εφησυχασμού, τους συγκέντρωσε χθες για ένα τελευταίο χαλάρωμα και «φροντιστήριο».

 Ο Κλεάνθης θα μπει στο νέο πρωτάθλημα έχοντας εκτός δράσης τους τραυματίες Νίκο Λαμπριανό και Σάββα Μπαούρη.

Παραμένει στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ

  Για την άρτια οργάνωσή του και την  εξαιρετική δουλειά που κάνει στις υποδομές του, επιβραβεύτηκε ξανά ο Κλεάνθης. Ο σύλλογος κέρδισε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη συμμετοχή του στο «Πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών»  του ΟΠΑΠ, εξέλιξη που έγινε δεκτή από τους Παραδεισιώτες με μεγάλη ικανοποίηση.

«Χαζομπαμπάς» ο Μανώλης Βογιατζής   

   Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο ταμίας του Κλεάνθη, Μανώλης Βογιατζής, καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και χαριτωμένο κοριτσάκι, με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. των Παραδεισιωτών να του στέλνουν και δημόσια τις πλέον εγκάρδιες ευχές τους.