Διαγόρας: Πρώτη στα Κοσκινού  για Παντέλη

Την πρώτη του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα στο γήπεδο Κοσκινού, πραγματοποίησε χθες νωρίς το απόγευμα, ο νέος τεχνικός του «γηραιού» Νίκος Παντέλης.

Τον προπονητή της ομάδας παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση ο αντιπρόεδρος Μαίος Καμπουράκης, λέγοντας τους μάλιστα, πως ο σύλλογος θέλει να επιδείξουν την ίδια συνέπεια, προκειμένου να έχουν τα απαιτούμενα αποτελέσματα στη δουλειά τους κι ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του, που δεν είναι άλλος από να πρωταγωνιστήσει και να κατακτήσει τίτλους.

Με τη σειρά του ο Νίκος Παντέλης μίλησε στους νέους του παίκτες, τονίζοντας μεταξύ άλλων αφού τους εξήγησε τον τρόπο δουλειάς του, πως «όπως κι εσείς έτσι κι εγώ ήρθαμε σε μια ομάδα που είναι υγιής σαν σύλλογος.

Σκέπτεστε επαγγελματικά και τον ίδιο τρόπο σκέψης έχω κι εγώ. Θα σας δω λοιπόν σαν επαγγελματίες και θα δουλέψουμε το ίδιο επαγγελματικά  για το καλό του Διαγόρα».

Από την προπόνηση απουσίασε, επειδή είναι τραυματίας, ο γκολκίπερ Στεφανάκος, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παναγιωτίδης και Βίσμαρκ.

Στο Δημοτικό Στάδιο κεκλεισμέων των θυρών
Τελικά όπως έγινε γνωστό, το φιλικό της Κυριακής του Διαγόρα με τον Ιάλυσο το οποίο παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον για τον Νίκο Παντέλη, που θέλει να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες του, δεν θα γίνει στο «Οικονομίδειο» αλλά στο Δημοτικό Στάδιο.

Θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και θα είναι κεκλεισμένων των Θυρών, όπως σχετικά αναφέρθηκε.