Ιάλυσος: Να εφαρμόσουν αυτά που έμαθαν...

Το βάρος στην τακτική, ρίχνει ο τεχνικός της ομάδας του Ιάλυσου Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

Ζητάει από τους παίκτες του να εφαρμόζουν στα παιχνίδια, αρχής γενομένης από τα φιλικά, κατά κόρο αυτά που διδάσκονται στις προπονήσεις, προκειμένου να εμφανιστεί η ομάδα όπως ο ίδιος θέλει κι επιθυμεί στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Οι προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας, ήταν ιδιαίτερα διδακτικές, και ο κόουτς περιμένει τους ποδοσφαιριστές του να εφαρμόσουν αυτά που έμαθαν στο αυριανό φιλικό.

Ο Ιάλυσος θα αντιμετωπίζει στις 5μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο και μάλιστα κεκλεισμένων των Θυρών το γηπεδούχο Διαγόρα κι η τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις της  ομάδας, απέναντι σε ένα αντίπαλο που πιθανόν να παρουσιαστεί αγωνιστικά διαφοροποιημένος, μετά τη σημαντική αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του.

Ο Ιάλυσος δεν έχει αυτή την στιγμή κανένα πρόβλημα με τραυματισμούς. Θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης,  παίρνοντας χρόνο συμμετοχής και με προφανή την πρόθεση, να αποδώσουν το καλύτερο δυνατόν μέσα στο γήπεδο.