Πρώτη «γεύση» για Παντέλη

Με τις οδηγίες του Νίκου Παντέλη και των συνεργατών του προπονήθηκε χθες το πρωί στις 11 στο γήπεδο Κοσκινού ο Διαγόρας, ο οποίος βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, καθώς άλλη η αγωνιστική φιλοσοφία του Ανδρέα Σταύρου και άλλη του νέου τεχνικού της ομάδας.

Στην προπόνηση πέρα από την φυσική κατάσταση και την τεχνική, το βάρος πλέον πέφτει και στην τακτική, καθώς σε δυο Κυριακές  υπάρχει πρωτάθλημα.

Σήμερα πάντως στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο και μάλιστα κεκλεισμένων των Θυρών, ο «γηραιός» δίνει ένα σημαντικό φιλικό, στο οποίο ο νέος τεχνικός της ομάδας θα δει για πρώτη φορά αγωνιζόμενους τους παίκτες του και θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Νίκου Παντέλη, που είναι πολύ πιθανόν να δώσει χρόνο συμμετοχής σε δύο επί πλέον παίκτες που γυμνάσθηκαν χθες με την υπόλοιπη ομάδα ευρισκόμενοι στα υπ όψιν της τεχνικής ηγεσίας. Ο λόγος:

-Για τον έμπειρο Στάθη Προβατίδη ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα και στο παρελθόν, είναι ικανότατος αμυντικός και σαφέστατα, αν αποκτηθεί θα βοηθήσει τον Διαγόρα

-Και τον Γιάννη Καρπαθάκη, ο οποίος φόρεσε μέχρι το τέλος της περυσινής περιόδου την φανέλα του Ιάλυσου, απ’ όπου έμεινε ελεύθερος.

Και οι δυο περνούν από το μικροσκόπιο του Νίκου Παντέλη, ο οποίος και θα εισηγηθεί ανάλογα στη Διοίκηση.

Γυμνάσθηκε χθες στα Κοσκινού με το Διαγόρα ο Γιάννης Καρπαθάκης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Γυμνάσθηκε χθες στα Κοσκινού με το Διαγόρα ο Γιάννης Καρπαθάκης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)