Το υπερθέμα τρι-μαράν Adastra στην Πάτμο

Το υπερθέμα τρι-μαράν Adastra στην Πάτμο

Το υπερθέμα τρι-μαράν Adastra στην Πάτμο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 587 ΦΟΡΕΣ

Στην Πάτμο βρίσκεται ελλιμενισμένο το υπερσύγχρονο γιώτ Adastra που σύμφωνα με πληροφορίες επιβάτες του είναι επιχειρηματίες καλεσμένοι στο γάμο που γίνεται σήμερα στο Πλακί κοντά στο Διακόφτι και για τον οποίο με διάφορα μέσα κατέφθασαν στο νησί περί τα 500 άτομα.

"Το υπερσύγχρονο γιοτ Adastra βρίσκεται στην περιοχή και εντυπωσιάζει όχι με το μέγεθός του, αλλά κυρίως με τον εκπληκτικό σχεδιασμό του, ο οποίος οφείλεται στον Τζον Σάτλγουορθ που έχει την έδρα του στο Σάσεξ της Βρετανίας.

Το σκάφος έχει τη δυνατότητα να πλοηγηθεί και από iPad (fb.Σάκης Ελισσαίου). Επίσης σύμφωνα με την www.newsbeast.gr, είναι κινεζικής ναυπήγησης έχει μήκος 42,5 μέτρα, και διαθέτει υπερπολυτελείς χώρους αντίστοιχους με εκείνους ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων. Χαρακτηρίζεται ως «τρι-μαράν», καθώς μπορεί να κόβει στη μέση τα κύματα της ανοικτής θάλασσας προσφέροντας όσο το δυνατόν περισσότερη σταθερότητα.

Το υπερπολυτελές γιοτ, με τον εκπληκτικό σχεδιασμό ο οποίος οφείλεται στον Τζον Σάτλγουορθ είναι τόσο υψηλής τεχνολογίας που μπορεί να ελέγχεται εξολοκλήρου από ένα iPad, αρκεί η απόσταση... μεταξύ τους να μην ξεπερνά τα 50 μέτρα.

Πέραν των άλλων, το συγκεκριμένο σκάφος είναι ξεχωριστό και για την αυτονομία του, αφού με την τεράστια δεξαμενή καυσίμων που διαθέτει του επιτρέπεται να διανύσει έως και 4.000 μίλια χωρίς ανεφοδιασμό, δηλαδή να πάει από το Λονδίνο ως τη Νέα Υόρκη! Ο γάμος θα γίνει στο εκκλησάκι της Παναγίας στο σπίτι του γιατρού κ. Ευσταθόπουλου και οι προσκεκλημένοι είναι Έλληνες και ξένοι κυρίως Γερμανοί.

Πηγή: patmostimes.gr

Διαβάστε ακόμη

Οι βιολιστές της Πάτμου στο επεισόδιο της εκπομπής "Ελλήνων Δρώμενα" την Τετάρτη στην ΕΡΤ3

Συνελήφθη 28χρονος επιβάτης πλοίου στην Πάτμο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος συνεπιβάτιδός του

Ένταξη αποκατάστασης δωμάτων και τοιχογραφιών Ι.Μ. Αγίου Ιώαννη του Θεολόγου Πάτμου στο ΠΕΠ 2021-2027

Θα συνεχιστεί η αποκατάσταση της Ιεράς Μονής Πάτμου

Επεισόδιο με τραυματισμό στο νησί της Πάτμου μετά από συμπλοκή με δύο ανήλικους

Για βιασμό 71χρονης στην Πάτμο κατηγορείται 29χρονος αλλοδαπός

Οι Πάτμιοι της Ρόδου γιορτάζουν τον Πολιούχο τους «Όσιο Χριστόδουλο»

"Χτύπησαν" στην Πάτμο οι απατεώνες που ζητούν χρήματα από γονείς για δήθεν ατυχήματα των παιδιών τους