Στην αφετηρία των ονείρων του, ο Άρης

Με την προσδοκία το σημερινό παιχνίδι της αγαπημένης ομάδας τους με τη Δόξα Καρδάμαινας να μνημονεύεται στο τέλος της χρονιάς, ως η αφετηρία της καλύτερης πορείας των τελευταίων ετών, θα πάνε σήμερα στο γήπεδο του Αρχαγγέλου οι φίλοι του Άρη.  

Οι «κιτρινόμαυροι» έκλεισαν την περίοδο της προετοιμασίας τους χθες, με ένα τελευταίο χαλάρωμα, καθώς και με τραπέζι, το οποίο διοργάνωσε η διοίκηση στην ψαροταβέρνα «Γοργόνα», του προέδρου του συλλόγου Σάββα Σφυριαλλά. 

Στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο ξεκινάει στη 1:30 το μεσημέρι, ο προπονητής Στάθης Φαρμακίδης περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του μία εμφάνιση αντίστοιχη των δυνατοτήτων τους, η οποία θα διώξει από νωρίς το άγχος του αποτελέσματος και θα «υποσχεθεί» στον κόσμο της ομάδας μία ακόμα καλύτερη συνέχεια. 

Ο Άρης θα στηριχθεί στον ποιοτικό βασικό κορμό του, χωρίς πάντως να έχει την πολυτέλεια ενός ικανοποιητικού αριθμού εναλλακτικών. Οι Πατσιαούρας, Μαυριός και Παρδαλός αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ οι Αξιώτης, Γιαννιού και Σκυλλαράκης παραμένουν εκτός προπονήσεων, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών τους. Ως εκ τούτου, το ζητούμενο για τον Άρη είναι αφ’ ενός να μην αντιμετωπίσει νέες ατυχίες, αφ’ ετέρου δε να περάσει το διάστημα της λειψανδρίας χωρίς βαθμολογικές απώλειε