Ο Κλεόβουλος το όνομα,  η Κατταβιά τη χάρη

Πολύ καλό ποδόσφαιρο παρακολούθησαν οι λιγοστοί φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν προχθές στο γήπεδο του Καρακόνερου, ανάμεσα στην Κατταβιά και τον Κλεόβουλο.

Το τελικό 2-2 είναι ξεκάθαρο πώς προήλθε από ένα πολύ καλό κι ενδιαφέρον παιχνίδι, περισσότερο από τους τυπικά γηπεδούχους, που κυριολεκτικά έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Με καλή άμυνα και καλή κυκλοφορία της μπάλας, πίεσαν από την αρχή την περιοχή του Κλεόβουλου, αλλά οι φιλοξενούμενοι με μια από τις γνωστές εκτελέσεις κόρνερ του Παπαοικονόμου προηγήθηκαν στο 17΄.  

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίσθηκε και έφεραν στο ματς στα ίσα στο 31΄.

Με αυτό το σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στ’ αποδυτήρια, και στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε. Η Κατταβιά στο 57΄πήρε κεφάλι στο σκορ (2-1).

Η είσοδος του Α. Κακλαμάνου στο παιχνίδι, αναθεώρησε τα σχέδια του Δημήτρη Δογιάμα που έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, που ισοφάρισε στο 78΄, αλλά εκεί που έδειχνε να θέλει να «κλέψει» το διπλό από την Κατταβιά έμεινε με δέκα παίκτες στο 80΄ και αρκέσθηκε στον ένα βαθμό.

Φάσεις και γκολ
17' Με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ο Παπαοικονόμου νίκησε τον Παπαβεργή κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1

31' Η σέντρα του Κουμπιάδη βρήκε αφύλαχτο στην περιοχή τον Μαντινάο, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στ δίχτυα κι ισοφάρισε σε 1-1

57' Ο Πάπα εκτέλεσε φάουλ κι ο Μήτρου με κεφαλιά αυτή την φορά νίκησε τον Χρυσανθή και πέτυχε το 2-1

60' Ο Παπαβεργής έδιωξε δύσκολα την καρφωτή κεφαλιά του Α. Κακλαμάνου σε κόρνερ.

78' Ο Πιτσουρδάκης έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Κολιοκώστας πλάσαρε κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Παπαβεργή. Ο κ. Κάζας έφυγε στη σέντρα κι ο κ. Πατσιόπουλος που τον συμβουλεύτηκε κατακύρωσε το γκολ για να γίνει έτσι το 2-2.


80' Στο λεπτό αυτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χαμιτάι κι ο Κλεόβουλος έμεινε με δέκα παίκτες.

Από την πολύ καλή Κατταβιά άρεσαν περισσότερο οι Μαριεττάκης, Πάπα και Μαντινάος. και από τον Κλεόβουλο οι Κολιοκώστας, Παπαοικονόμου και ο Α. Κακλαμάνος όσο έπαιξε.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ.Πατσιόπουλου, Σαρρή και Κάζα.

Οι ομάδες:
Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Μαριεττάκης (72' Ανδρεόπουλος), Σιέχ, Κιλασίν, Σαλαμαστράκης, Μαντινάος, Πάπα, Στεφανάκης, Νασόπουλος, Μήτρου (78' Κιλασίν).
Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιτάι, Κωστάκης (55' Α. Κακλαμάνος), Κακλαμάνος Μ., Πιτσουρδάκης, Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος, Τανγκάεφ, Κολιοκώστας (82' Κολιάδης), Χαρίτος (37' λ.τ. Νίκολι).