Μουσικά σύνολα στο Παραδείσι

 Ο σύλλογος νέων Παραδεισίου “Ωρίωνας” κάνει γνωστό ότι στο Παραδείσι, από την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 (και κάθε Τρίτη) θα λειτουργούν και φέτος, τα παρακάτω ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ.

1. ΜΟΥΣΙΚΟ  ΣΥΝΟΛΟ, για ΠΑΙΔΙΑ από 6 χρονών (Α! Δημοτικού), έως 14 χρονών, με βασικά όργανα το ΒΙΟΛΙ και το ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ. Κάθε Τρίτη από τις 5.30μμ., έως 7.30μμ.

-Κάθε παιδί διαλέγει 40 λεπτά από το δίωρο (5.30μμ -7.30μμ) και συμμετέχει.
-Τα μουσικά όργανα δεν αγοράζονται καθώς υπάρχουν στο χώρο των μαθημάτων.
-τα μαθήματα έχουν ΟΜΑΔΙΚΟ χαρακτήρα και αποβλέπουν στη δημιουργία ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ.

2 ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, με βασικά όργανα το ΒΙΟΛΙ και το ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ. Κάθε Τρίτη 7.30μμ με 8.10μμ.

- Τα όργανα παρέχονται από το πρόγραμμα.
- Στόχος, η δημιουργία  ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ-ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ.

2. ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΙΚΤΩΝ ΦΩΝΩΝ (τμήμα ενηλίκων). Κάθε Τρίτη 8.15μμ.- 9.15μμ.
-Στη Χορωδία γίνονται δεκτοί με χαρά όλοι όσοι αγαπούν το τραγούδι. Δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις, ούτε αυτό που κάποιοι λένε –«καλή φωνή»- καθώς όλα κερδίζονται σιγά- σιγά, μέσα από τις πρόβες – μαθήματα.

(H πρώτη συναυλία θα γίνει -πιθανότατα-  το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και  θα έχει τον  τίτλο: «ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και ΠΟΙΗΣΗΣ» . Θα συμπράξουν: η Χορωδία του «Ωρίωνα»  Παραδεισίου,η Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου και  μέλη της Θεατρικής Ομάδας Theorion).

• Σε όλα τα παραπάνω τμήματα ισχύει χαμηλή οικονομική συνδρομή.     

*  Διδάσκει ο μουσικοπαιδαγωγός Γιώργος Σακελλαρίδης .Για πληροφορίες μιλήστε μαζί του στο 697 6968055, ή με τον πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου κ. Βασίλη Πότσου (697 6385262). Πέραν του Παραδεισίου, τα τμήματα είναι ανοιχτά και σε κατοίκους άλλων περιοχών.

* Τα μαθήματα γίνονται στη Θεατρική αίθουσα του Συλλόγου (Λεωφόρος Δημοκρατίας).