Έκανε λάθη ο Ιάλυσος και τα πλήρωσε

Την ήττα (3-0) γνώρισε ο Ιάλυσος από το Διαγόρα, στο πιο ενδιαφέρον φιλικό της περιόδου προετοιμασίας. 

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι συνεργάτες του, είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν πολύ και εντατικά, για να είναι η ομάδα καθ’ όλα έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, του οποίου η κλήρωση φέρνει τους «ερυθροκίτρινους» στο Κερατσίνι να αντιμετωπίζει την ομώνυμη τοπική ομάδα. 

Ο κόουτς του Ιάλυσου δεν θέλησε να πει πολλά μετά τον αγώνα, αλλά προτίμησε να μιλήσει και να αναλύσει τα όσα σημείωσε στα αποδυτήρια με τους παίκτες του. 

Έχει σημειώσει αρκετά λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές  του αλλά και εκείνα …που δεν έκαναν κι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τη δουλειά, που κάνει και τώρα μέχρι την πρεμιέρα της 1ης Οκτωβρίου. 

Ο ίδιος αναφερόμενος στο αγωνιστικό μέρος  του φιλικού τόνισε: «Ήταν ένα ματς φιλικό μεταξύ δυο ομάδων με ρεαλιστικές συνθήκες Γ΄ Εθνικής. Εμπεριείχε αγωνιστικά πολλές δυνατές μονομαχίες το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του. 

Από την δική μας πλευρά, αργήσαμε να προσαρμοστούμε σε αυτές τις συνθήκες  παιχνιδιού. Παράλληλα παρά το γεγονός πώς δημιουργήσαμε ευκαιρίες,  ήμασταν άστοχοι στις τελικές προσπάθειες. 

Σημειώσαμε αρκετά λάθη που κάναμε και αυτό που μένει είναι να δουλέψουμε πολύ πάνω σε αυτά. Αυτό θα κάνουμε στο διάστημα των δεκαπέντε ημερών που μας απομένει για το ξεκίνημα, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά». 

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης αναφερόμενος στην κλήρωση του 6ου Ομίλου, αρκέσθηκε να πει: 
«Για την κλήρωση του πρωταθλήματος δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Εξαρτάται από την αγωνιστικότητά μας, αλλά και τη συγκέντρωσή μας σε αυτό που κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί θα κριθούν όλα. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά.

Θα παίξουμε με όλους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. 
Ο 6ος όμιλος είναι ένας δυνατός όμιλος της Κατηγορίας, στην οποία θα αγωνιστούμε με ιστορικές και δυνατές ομάδες, αλλά και σε καυτές έδρες. Με τη μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλλουμε, πιστεύω πώς θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και της διοίκησης και του κόσμου». 

Σημείωσε πολλά λάθη από τους παίκτες του στο φιλικό   με τον Διαγόρα ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Σημείωσε πολλά λάθη από τους παίκτες του στο φιλικό με τον Διαγόρα ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)