Κολοσσός: Αγιασμός, προπόνηση και... σουτάκια από τον παπά-Γιάννη Χαλκιά (φωτορεπορτάζ)

Παρουσία γονέων, δεκάδων μικρών αθλητών από τις ακαδημίες του ερασιτέχνη Κολοσσού και φίλων του μπάσκετ, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου ο αγιασμός του Κολοσσού H Hotels για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Την πρόσκληση να παρευρεθούν στην ιεροτελεστία αποδέχθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νοτίου Αιγαίου, Μιχάλης Μπαριανάκης, Κάλλιστος Διακογεωργίου, Ελευθερία Φτακλάκη, ο δήμαρχος Ροδίων, Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Στέφανος Κυριαζής, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου, Μιλτιάδης Παγκάς, καθώς και μέλη της διοίκησης της «θαλασσί» ΚΑΕ.

Παρών ήταν φυσικά ο πρόεδρος Μιχάλης Κόκκινος, ο εκ των «χρυσών» χορηγών, Γιάννης Χατζηλαζάρου, οι Γιώργος Ματσαμάς, Μιχάλης Μπράτιτσης, Νίκος Χαραλάμπης καθώς επίσης και παράγοντες του ερασιτέχνη Κολοσσού, όπως ο πρόεδρος Γιώργος Τσέλιος, ο Μανώλης Αγγελάκος και ο Τσαμπίκος Βασιλαράκης. Εννοείται πως δεν έλειψε και ο Κώστας Ευφραιμίδης, από τους πιο πιστούς οπαδούς της ομάδας.
 


Στις εξέδρες του Βενετοκλείου βρέθηκαν μεταξύ άλλων, η χρυσή μας ολυμπιονίκης, Δήμητρα Μελλίνη, η οποία θ’ αγωνιστεί φέτος με τα χρώματα του Κολοσσού στο τοπικό μας πρωτάθλημα, όπως επίσης και ο πρόεδρος του συνδέσμου κριτών Δωδεκανήσου, Γιώργος Κατσικανταής, με την αντιπρόεδρο Αφροδίτη Μπανάκου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου πατήρ Ιωάννης Χαλκιάς ο οποίος δεν παρέλειψε να τιμήσει την …παράδοση κι έκανε τα σουτάκια του στο τέλος για να φέρει όπως πάντα καλή τύχη στα καλάθια του γηπέδου!
 


Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυνε ο κ. Κόκκινος, ο οποίος έθεσε όριο στον προπονητή των «θαλασσί» Άρη Λυκογιάννη την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα «γιατί τις πρώτες δύο δε θα μας αφήσουν να τις πάρουμε» όπως είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Χατζηδιάκος, ο κ. Μπαριανάκης, ο κ. Τσέλιος και ο κ. Χατζηλαζάρου.

Αμέσως μετά, ο Κολοσσός H Hotels ακολούθησε το πρόγραμμά του, κάνοντας προπόνηση εν όψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς (το Σάββατο για το Κύπελλο Ελλάδας).